Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 24 din 24

Subiect: Implementare reglemtarii cookies

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    332
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de lecktronix Vezi Post
    @O. Cosmin

Salut, nu sunt un avocat ca sa stiu daca incalca sau nu vreu drept, stiu doar ca exista si din pacate este asa cum am spus. Am scris ca proprietarii din Romania se pot considera norocosi pentru ca legiuitorii romani au avut un pic de bun simt cand au facut legea, in alte cuvinte am vrut sa spun ca se putea si mai rau.
    Nu te-am contrazis! Tot ce vroiam sa zic e ca statul italian va pierde daca cineva va sesiza CEDO. E ca taxa de prima inmatriculare la noi (la capitolul sanse de castig in fata instantei).

Ca sa fie diminuat riscul statului italian de a pierde si sa aiba sanse reale sa castige ar fi trebuit ca italienii sa fi stiut asta si sa isi fi dat acordul ( ca sa isi blocheze prajiturele daca cititorul nu e de acord sa le accepte) atunci cand au cumparat domeniul. In cazul de fata, legea de care spui tu nu poate retroactiva. E doar o parere (nu data de dragul de a o da). Vom vedea daca am dreptate!

Zina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th October 2010
    Locaţie
    București
    Posturi
    76
    Putere Rep
    29

Implicit

Da, așa e, astăzi am văzut și eu. Mulțumesc, oricum!

Seph este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th June 2006
    Posturi
    381
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    publisher-policy , deci teoretic am primit email ca publisher, de facut treuie sa pui panarama aia ca folosesti cookie sa o vada cititirii si sa actioneze in consecinta. Acum citesc si eu despre cum se face free, ca pana acum desi stiam de ea, o cam ocoleam.

Iata ce incerc eu sa folosesc, merge in bottom, deci incurca mai putin vizitatorii!

Cod PHP:
    https://silktide.com/tools/cookie-consent/download/ 
    In plus merge pus acelasi cod pe toate site-urile, nu trebuie sa te inregistrezi, etc.
    Folosind acel script, am modificat css-ul, i-am pus si legatura locala (javascriptul va sta la voi pe site). Pentru cine vrea ceva mai simplu.
    cookie.zip - HotUpload - Gazduire fisiere gratuita

JgiyCWh.jpg

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Vă rugăm să asigurați respectarea acestei politici în cel mai scurt timp posibil, cel târziu începând cu 30 septembrie 2015.
    Aceasta data este aleasa de catre google care sa grabit sau la acea data si ei la randul lor sunt obligatii de UE sa conformeze?

E obligatoriu peste tot, indiferent ca e cu inregistrare user sau nu. Adsense functioneaza pe baza de cookies, deci trebuie pus pe orice site care are adsense.
    Pentru site-urile ce contin link-uri de afiliat vizitatorul primeste un cookie doar cand acesta acceseaza link-ul spre magazinul online (via platforma de marketing afiliat).
    Mai sunt necesare explicatii despre cookie-urile altora in pagina dedicata explicarii cookie-urilor mele?
    Explic vizitatorului care e treaba cu cookie-urile cand se incarca o pagina a site-ului meu, ce treaba am cu cookie-urile de pe site-urile altora atunci cand vizitatorul paraseste site-ul meu?

(Daca sunt incoerent ma scuzati, e ora cam tarzie )

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Prin deschidere newsletter acceptati flash cookies
    De BogdanG în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th February 2014, 12:30
  2. Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 1st February 2014, 14:26
  3. Implementare h1 WP
    De amigo în forumul Client side
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 26th November 2010, 12:58
  4. Implementare XMLRPC
    De thefan în forumul Server side
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd July 2008, 16:32
  5. google si cookies
    De pmo în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 3rd August 2007, 14:31

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •