Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Cum putem micsora procentul Bounce Rate?

Afișare hibrid

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

O metoda de a retine vizitatorii pe pagina este sa folosesti animatii sau video-uri care ruleaza automat la intrarea pe pagina. Multi sunt curiosi sa vada ce li se prezinta si mai zabovesc un pic, chiar daca si-au dat seama ca nu este chiar site-ul pe care-l cautau.

Dupa mine, rata de bounce a vizitatorilor care vin din google, arata si incapacitatea google de a intelege ce contine site-ul tau si ce doresc vizitatorii. In plus, se datoreaza si faptului ca oamenii nu stiu sa caute.

Dupa mine, google da rezultate proaste la cautari foarte specifice. Am cautat de curand sa aflu care este lungimea intestinului gros la urs si mi-am facut un car de nervi. Relevanta este varza si nici cautarile avansate nu sunt mai breze.

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
    In plus, se datoreaza si faptului ca oamenii nu stiu sa caute.
    Asta este un mare adevar! Trist din pacate!

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    95

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
    Dupa mine, rata de bounce a vizitatorilor care vin din google, arata si incapacitatea google de a intelege ce contine site-ul tau si ce doresc vizitatorii. In plus, se datoreaza si faptului ca oamenii nu stiu sa caute.
    Bounce-ul este vizualizarea unei singure pagini. Userul poate sa stea si 20 de minute pe acea pagina, vizita sa este contorizata ca si bounce. Un bounce rate mare nu este neaparat un semn de low quality sau de rezultat irelevant: userul poate sa vina, sa gaseasca ceea ce cauta si sa iasa.

Legat de reducerea bounce rate-ului: linkurile interne, in context, sunt foarte importante. La scrierea articolelor incercati sa faceti referire la alte pagini din site, utilizand ancore care sa starneasca curiozitatea. Articolele de lungime mai mare pot fi "sparte" in mai multe "pagini", pentru continuarea articolului userul trebuind sa faca click pe "next" pentru a-l citi in intregime.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum reduci bounce-rate din javascript
    De Gratian Alinei în forumul Client side
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 16th June 2014, 15:21
  2. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 12th December 2011, 21:50
  3. Bounce rate afecteaza pozitia in SERP ?
    De Carcotas în forumul Google
    Răspunsuri: 75
    Ultimul Post: 20th July 2010, 20:34
  4. Bounce Rate
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 19th February 2009, 15:16
  5. Bounce Rate
    De Ioan Margineanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 18th June 2007, 11:19

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •