Da, sunt rezultate insa trebuie sa ai rabdare. Eu am vazut rezultate la unul din clientii mei, doar ca a durat aproximativ doua saptamani pana s-au miscat, dar continutul furat a fost scos in cautari, pagina respectiva.
Da, sunt rezultate insa trebuie sa ai rabdare. Eu am vazut rezultate la unul din clientii mei, doar ca a durat aproximativ doua saptamani pana s-au miscat, dar continutul furat a fost scos in cautari, pagina respectiva.
Eu am avut sute de articole copiate de diversi. Am apelat la metoda clasica de raportare si, dupa ce google a luat act de notificare, pozitiile au revenit la normal (locurile ocupate anterior). Nu stiu cata relevanta are (eu cred ca are) faptul ca site-ul era relativ nou si nu avea autoritate.
Pe la sfarsitul lunii martie voi incepe o actiune prin care sa caut totate articolele de pe un site de al meu
Sunt articole ce le-am gasit copiate si in 20 de site-uri si nici unul cu link
Exista un site mare bzi.ro ce are doar continut duplicat, mi-a copiat peste 1000 de articole si nu au pus nici un link catre sursa, ei nu au nimic original
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)