10th February 2014, 21:40
2 out of 2 members found this post helpful.
nu inteleg de cand marirea vitezei de incarcare a unui site a devenit EGALA cu optimizarea.
viteza de incarcare a unui website poate fi influentata de N factori: net-ul tau ca utilizator (si atuncii Google Page Speed = 0), net-ul serverului, marimea website-ului etc
nu e nicio "fitza" in a avea un website cu 92% page speed - am muncit la un website 2 luni si l-am dus la un moment dat in 97% ... si ? se incarca la fel, se misca la fel si dupa 2 posturi a scazut la 92%.
nu vei putea face un website 100% valid ca si cod intrucat editoarele din cms- 99% din ele- formateaza prost textul. Un <a> inchis sau deschis de 2 ori va fi eroare la o noua postare, chiar daca pana atunci a fost ok.
eu am inteles ce vrei tu, vrei 4 situri bla bla, omul ala ti-a dat 4 situri - mai in gluma mai in serios ti-a dat. e ceva de genul "pot ghici cum te numesti daca imi arati buletinul" - ai furat-o si fie platesti fi nu. dar duci prea mult o discutie si pui extrem de mare pret pe lucruri marunte.
nu tine nimeni partea nimanui pe aici, pur si simplu sunt 2 tabere: tu si restul .. 
daca noi (si aici ma includ pe mine si restul care ma aproba) nu am stat sa maximizam viteza peste 90% si sa validam w3c, nu inseamna ca suntem prosti, inseamna ca (poate) am facut lucruri mai importante, iar daca ai client ciudat (cum am avut eu) care dupa ce termini website-ul de prezentare vrea magazin online, sigur nu stai sa "bibilesti" codul.
poate lucrezi mai lejer, faci 2 proiecte lunar si atunci ai timp sa te uiti la toate detaliile (si nu o zic cu rautate) insa altii nu o fac pentru ca nu e relevant.
mercador, tocmai + inca 99% din siturile online nu ar fi avut pozitii daca astea erau lucruri importante.
a zis bine cineva mai sus: astea reprezinta 1 lucru din 200 in materie de SEO, noi le-am facut pe restul de 199 si l-am omis pe asta ...
Ultima modificare făcută de Thomass; 10th February 2014 la 21:42.
Motiv: m-a batut romana
11th February 2014, 10:28
3 out of 3 members found this post helpful.
pai nu sunt eu ala prost ca ma bag in seama cu tine si incerc sa iti explic faptul ca nu ai dreptate ?
1- nu fac teme, amice.
2- faptul ca nu iti prezint/iti prezentam site-uri este pt ca poate nu avem de ce... esti cumva profesor si ne scoti la tabla sa vezi daca am invatat? Nu ma intereseaza "jocul" tau sau (ca probabil la asta te gandeai) suntem toti copii si nu avem ce prezenta.
3- Optimizare vs Promovare - vad ca tu esti cel care NU face diferenta ... - mai citeste odata ce am scris (fiecare cuvant nu pe sarite) si vei vedea ca mai bine taceai. Eu am scris nu inteleg de cand marirea vitezei de incarcare a unui site a devenit EGALA cu optimizarea. - ADICA: a mari viteza de incarcare a unui site este 1% din optimizare ...
4- Daca cineva cere un site (sau mai multe) ca exemplu, am ce arata, multumesc de grija
5- Soluţii se găsesc fii fără grija, important este să ai experienţă cu ce lucrezi sau să fii capabil să ceri ajutor. - Ma bucur ca ai aparut in viata mea, acum nu voi mai avea probleme cu textul.
Sper că mă înţelegi şi tare aş vrea să văd ce lucrezi, poate aşa vom şti să facem diferenţă între optimizare şi promovare, servicii SEO, total diferite. - stii ce-a patit pisica daca a fost curioasa .... Eu vand oale si castroane, dar vreau sa invat SEO ...
DECI: ai castigat, m-ai facut ... eu cedez. Nu se poate avea cu tine o discutie decat daca iese putin fum. Tu esti ca trenul, pe drumul tau ... din partea mea: drum bun!
-ultumul post la acest mirific subiect-
14th February 2014, 09:03
1 out of 1 members found this post helpful.
If you can improve the speed of your site, it’s not a bad thing to do. It may not be as strong a factor as something like relevance or an importance signal such as PageRank, but it could make a difference when there are two different pages that are very close in both of those areas, and one loads much faster than another.
Cred ca articolul asta spune cam tot ce vrei sa stii despre subiect.
PS: I-ai platit omului banii?
13th March 2014, 11:29
1 out of 1 members found this post helpful.
Inainte sa tot cautati acul in carul cu fan, eu va recomand sa cititi acest articol care clarifica diferenta dintre Page Speed si viteza de incarcare a unui site. Dupa cum se poate vedea in imaginea de mai jos, primul si ultimul site au acelasi scor la Page Speed insa viteza de incarcare a paginii difera enorm.