Pagina 6 din 6 PrimulPrimul ... 456
Rezultate 51 la 60 din 60

Subiect: Test SEO - 50 Euro, prin Paypal

1Gabriel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Vârstă
    30
    Posturi
    32
    Putere Rep
    24

Implicit

Va rog, scuzati-mi interventia in aceasta alegorie, dar voluntar, sau mai putin voluntar, au fost evidentiate cateva lucruri interesante.

Cat despre rankingul site-urilor domnului vertedi, depinde.
    Spre exemplu, pe .com, dansul apare primul la cautarea Firmă SEO, iar pe .ro apare pe pagina a 3-a. Concurenta are vechime, o baza mai mare de linkuri de calitate in spate, iar anchor-ul backlink-urilor este mai putin fortat cu densitatea de keyword-uri. Ca “Firmă SEOµ este un keyword fara cautari, deoarece s-a preferat folosirea de diacritice, este alta discutie.

In plus, din punctul meu de vedere, afirmatia privind viteza de incarcare a unei pagini este una perfect valida, dar a fost interpretata gresit. Aceasta ramane in picioare doar cand latenta este una semnificativa, si aici referindu-ma la secunde.

O seara buna!

Thomass este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    13th January 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    57
    Putere Rep
    23

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

nu inteleg de cand marirea vitezei de incarcare a unui site a devenit EGALA cu optimizarea.
    viteza de incarcare a unui website poate fi influentata de N factori: net-ul tau ca utilizator (si atuncii Google Page Speed = 0), net-ul serverului, marimea website-ului etc
    nu e nicio "fitza" in a avea un website cu 92% page speed - am muncit la un website 2 luni si l-am dus la un moment dat in 97% ... si ? se incarca la fel, se misca la fel si dupa 2 posturi a scazut la 92%.
    nu vei putea face un website 100% valid ca si cod intrucat editoarele din cms- 99% din ele- formateaza prost textul. Un <a> inchis sau deschis de 2 ori va fi eroare la o noua postare, chiar daca pana atunci a fost ok.

eu am inteles ce vrei tu, vrei 4 situri bla bla, omul ala ti-a dat 4 situri - mai in gluma mai in serios ti-a dat. e ceva de genul "pot ghici cum te numesti daca imi arati buletinul" - ai furat-o si fie platesti fi nu. dar duci prea mult o discutie si pui extrem de mare pret pe lucruri marunte.

nu tine nimeni partea nimanui pe aici, pur si simplu sunt 2 tabere: tu si restul ..

daca noi (si aici ma includ pe mine si restul care ma aproba) nu am stat sa maximizam viteza peste 90% si sa validam w3c, nu inseamna ca suntem prosti, inseamna ca (poate) am facut lucruri mai importante, iar daca ai client ciudat (cum am avut eu) care dupa ce termini website-ul de prezentare vrea magazin online, sigur nu stai sa "bibilesti" codul.

poate lucrezi mai lejer, faci 2 proiecte lunar si atunci ai timp sa te uiti la toate detaliile (si nu o zic cu rautate) insa altii nu o fac pentru ca nu e relevant.

mercador, tocmai + inca 99% din siturile online nu ar fi avut pozitii daca astea erau lucruri importante.

a zis bine cineva mai sus: astea reprezinta 1 lucru din 200 in materie de SEO, noi le-am facut pe restul de 199 si l-am omis pe asta ...
    Ultima modificare făcută de Thomass; 10th February 2014 la 21:42. Motiv: m-a batut romana

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    511
    Putere Rep
    29

Implicit

Buna seara @Thomass! Hai să îţi spun o zicală veche şi sincer, nu fac aluzie la nimeni şi nimic, mie chiar îmi place, zice cam aşa - "Ciobanul dacă vrea să mulgă oile şi nimereşte berbecul, dă vina pe mănuşile vecinului care au fost împrumutate cu un an în urmă să-şi taie lemnele!".

Tu scrii cam aşa:
    nu inteleg de cand marirea vitezei de incarcare a unui site a devenit EGALA cu optimizarea.
    - a optimiza, înseamnă a îmbunătăţi - deci, dacă viteza de încarcare în browser, pentru un anumit website creşte, înseamnă că acel website este optimizat pentru asta, nu promovat. Va trebui să faci diferenţă între optimizare şi promovare, sunt doua servicii diferite.

Ai mai scris:
    nu tine nimeni partea nimanui pe aici, pur si simplu sunt 2 tabere: tu si restul ..
    ...păi da, pentru că pâna acum, persoanele care au răspuns aşa cum au răspuns şi au discutat despre optimizare, promovare, ranking, etc., nu au prezentat ceva în semnătura să văd şi eu cu cine discut, sau care este în tabăra adversă, sau de la ce profesionist primesc bobârnace. Mai mult, în semnătura au "detalii despre nu's ce pe PM", am dat PM si am primit cucu, nimic! Este uşor să stai la colţ şi să vii cu o bombă de genul "păi nu, nu ai dreptate, ştiu eu că nu are legatură încarcarea mai rapida în browser cu optimizarea".

Păcat este că încă persoanele care primesc site-uri de la noi, nu stiu ce înseamnă optimizarea unui website. Cu siguranţa în viitorul cel mai apropiat oamenii vor învăţa care sunt cerinţele minime ale unui website. Dacă ne bazăm pe reţelele bune din România şi nu mai luam în considerare faptul că site-ul nostru încarca o poză de 1 Mb, sau 4-5 fişiere CSS, este clar că serviciile vândute de noi sunt de toata praştia. Ce fac dacă site-ul creat de mine va fi hostat pe Hostgator? Se va deschide în cateva secunde.

Eu cred că tu, sau altă persoana care vinde SEO, sau crează website-uri, ar trebui să prezentaţi un site bine optimizat şi să îţi spun de ce! Dacă cineva cere un website şi ştie ce înseamnă optimizarea on-page, ce te faci când va testa site-ul tau? Cu siguranţă vei spune "nu contează asta". OK, nu contează, dar dacă îmi creşte barbă pâna se deschide site-ul, ce fac? Plătesc pe altul să îl optimizeze?

Cu siguranţa tu faci referire la un WordPress, când spui că formatează prost textul. Nu este aşa stimabile, aceste lucruri se întâmplă în general de la teme, de la tema folosită de tine. Tu vezi textul corect în editorul tău şi în website iese strâmb. Soluţii se găsesc fii fără grija, important este să ai experienţă cu ce lucrezi sau să fii capabil să ceri ajutor. Dacă după două luni de SEO, crezi că eşti expert, atunci este grav. Ce crezi ca am îndurat eu sau alţii cu Joomla 1.0, părerea ta! Câte nopţi, săptămâni, de dormit cu capul pe tastatură am avut? Era primul CMS, mai interesant după Mambo, cu care mă obişnuisem puţin dar, trebuia testat tot ce era nou.

Sper că mă înţelegi şi tare aş vrea să văd ce lucrezi, poate aşa vom şti să facem diferenţă între optimizare şi promovare, servicii SEO, total diferite.

Numai bine!
    Ultima modificare făcută de vertedi; 10th February 2014 la 22:42.

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

Implicit

Ma bag si eu ca musca in lapte, nu am nimic cu tine de departe de gandul asta, dar de ce insisti cu linkurile din semnatura? Poate vand cartofi oamenii si nu ii ajuta linkurile din semnatura, mai mult ii incurca? Tie iti este related la altii poate nu sau pur si simplu nu isi pun la gat ce au agonisit.
    P.S Daca vrei sa vezi cine iti da 'bombarnacele' poti sa ii verifici ultimele 10-15 postari si iti cam dai seama ce si pe unde scrie prin forum.
    Fara semnatura.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    511
    Putere Rep
    29

Implicit

Corect ce spui @Claudyou, foarte corect.

Thomass este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    13th January 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    57
    Putere Rep
    23

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

pai nu sunt eu ala prost ca ma bag in seama cu tine si incerc sa iti explic faptul ca nu ai dreptate ?

1- nu fac teme, amice.
    2- faptul ca nu iti prezint/iti prezentam site-uri este pt ca poate nu avem de ce... esti cumva profesor si ne scoti la tabla sa vezi daca am invatat? Nu ma intereseaza "jocul" tau sau (ca probabil la asta te gandeai) suntem toti copii si nu avem ce prezenta.
    3- Optimizare vs Promovare - vad ca tu esti cel care NU face diferenta ... - mai citeste odata ce am scris (fiecare cuvant nu pe sarite) si vei vedea ca mai bine taceai. Eu am scris nu inteleg de cand marirea vitezei de incarcare a unui site a devenit EGALA cu optimizarea. - ADICA: a mari viteza de incarcare a unui site este 1% din optimizare ...
    4- Daca cineva cere un site (sau mai multe) ca exemplu, am ce arata, multumesc de grija
    5- Soluţii se găsesc fii fără grija, important este să ai experienţă cu ce lucrezi sau să fii capabil să ceri ajutor. - Ma bucur ca ai aparut in viata mea, acum nu voi mai avea probleme cu textul.

Sper că mă înţelegi şi tare aş vrea să văd ce lucrezi, poate aşa vom şti să facem diferenţă între optimizare şi promovare, servicii SEO, total diferite. - stii ce-a patit pisica daca a fost curioasa .... Eu vand oale si castroane, dar vreau sa invat SEO ...

DECI: ai castigat, m-ai facut ... eu cedez. Nu se poate avea cu tine o discutie decat daca iese putin fum. Tu esti ca trenul, pe drumul tau ... din partea mea: drum bun!

-ultumul post la acest mirific subiect-

filip.camara este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Locaţie
    Romania, Bucuresti
    Posturi
    287
    Putere Rep
    37

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

If you can improve the speed of your site, it’s not a bad thing to do. It may not be as strong a factor as something like relevance or an importance signal such as PageRank, but it could make a difference when there are two different pages that are very close in both of those areas, and one loads much faster than another.
    Cred ca articolul asta spune cam tot ce vrei sa stii despre subiect.

PS: I-ai platit omului banii?

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    511
    Putere Rep
    29

Implicit

Domnul @filip.camara, eu credeam că este clar ce am tot scris pâna acum! Ce întrebare este asta?
    PS: I-ai platit omului banii?
    Văd că o iau de la capăt cu fiecare persoana care se trezeşte vorbind. Păi dacă site-urile prezentate nu îndeplinesc condiţiile cerute de mine, ce tot vreti? Prezintă tu 4 site-uri şi plătesc. Uite ce am scris:
    Ofer 50 Euro (este o sumă modică), persoanei care prezintă 4 site-uri cu un procent de peste 80%, pentru mobile şi 92-94%, desktop, la testul cu PageSpeed Insights. Site-urile respective trebuie sa fie valide XHTML sau HTML5 şi CSS.
    Vezi cumva că aceste site-uri îndeplinesc condiţiile cerute de mine? Şi nu văd ce este rău în optimizarea unui website. Un website este oglinda companiei sau a persoanei care deţine site-ul şi arată cât eşti de profesionist în domeniul respectiv. Uite ce exemplu dai:
    If you can improve the speed of your site, it’s not a bad thing to do.
    Omul spune clar -
    If you can
    , intrebarea este - câţi pot face acest lucru?
    Ultima modificare făcută de vertedi; 15th February 2014 la 05:17.

Spike este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    10th May 2013
    Posturi
    36
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de vertedi Vezi Post
    Eu ştiu că este greu, chiar foarte greu să duci un site la 99% - poate să nu încarci nici un CSS sau JS, însa nu mai este site după părerea mea.
    Se da un site.

Scor Google PageSpeed: 100 Desktop / 100 Mobile!

E in Alexa top 10K...

... si nu vreti sa stiti ce backlink profile are!

Beat that!

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Inainte sa tot cautati acul in carul cu fan, eu va recomand sa cititi acest articol care clarifica diferenta dintre Page Speed si viteza de incarcare a unui site. Dupa cum se poate vedea in imaginea de mai jos, primul si ultimul site au acelasi scor la Page Speed insa viteza de incarcare a paginii difera enorm.

Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Pagina 6 din 6 PrimulPrimul ... 456

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ofer RON in schimbul a Euro/Dolari in Paypal
    De staycu în forumul PayPal
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th April 2011, 21:47
  2. Paypal prin Mondopay?
    De myamar în forumul PayPal
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 20th July 2006, 01:25
  3. Paypal prin Mondopay?
    De myamar în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 17