4th February 2014, 19:02
1 out of 3 members found this post helpful.
Test SEO - 50 Euro, prin Paypal
Cred că se vor găsi şi guri rele pentru postarea mea însa, trecem mai departe şi dezvoltăm subiectul deschis. Ofer 50 Euro (este o sumă modică), persoanei care prezintă 4 site-uri cu un procent de peste 80%, pentru mobile şi 92-94%, desktop, la testul cu PageSpeed Insights. Site-urile respective trebuie sa fie valide XHTML sau HTML5 şi CSS. De asemenea, să fie site-uri de prezentare a serviciilor SEO, să aibă conţinut şi imagini în pagina de start, nu o pagină HTML, aruncată pe un server. Cred ca toată lumea ştie ce înseamnă un site compatibil cu telefoanele mobile sau tablete, nu trebuie sa facem conferinţă.
Suma respectivă va fi achitata prin Paypal, pentru persoana care prezintă cele mai bune website-uri din acest domeniu - SEO, Servicii SEO, Optimizare, Promovare, etc. Această sumă, practic nu înseamnă nimic, important este să ştim care sunt site-urile într-adevar profesionale din acest domeniu. Eu sunt conştient că nu vom găsi însă, este totuşi o provocare!
De ce doresc acest lucru! Intenţionez să văd care sunt cele mai bune site-uri din România, pe acest domeniu, nu mă interesează poziţia în Google, chiar nu este important, pentru ca ştie toată lumea cum se poate ajunge acolo dacă ai posibilitaţi, mă interesează persoanele sau companiile care într-adevăr sunt în stare să prezinte aşa ceva. Toată lumea vorbeşte despre SEO, despre optimizare SEO, să vedem cum stăm în România!
Mentionez că pot fi şi subdomenii nu numai site-uri, important este sa aibă conţinut de prezentare în domeniul SEO. Din punctul meu de vedere, nu ar fi greu să găsim aşa ceva pentru că avem destui SEO-işti în România.
Ultima modificare făcută de vertedi; 4th February 2014 la 19:13.