Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 60

Subiect: Test SEO - 50 Euro, prin Paypal

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    511
    Putere Rep
    29

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ei da, acum văd că apar şi inteligenţi, BAD-man, ce eşti! Măcar puteai să răspunzi la ce s-a scris până acum, nu să dai BAD, ca un mişel. Există avocaţi la orice pierdere BAD-man, dacă ai dreptate, plătim. Aici se discută alceva. Tom Cutts, atât ştie, cu cititul sau testatul unui website stă prost şi normal să dea BAD. Şi da, poate la matematică stau rău însa aritmetica mai ştiu, suficient cât să testez un site.

redu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    7th March 2011
    Posturi
    113
    Putere Rep
    28

Implicit

iti cam iei in ras colegii... si nu le arati respect .. ai putea sa ai o atitudine mai potrivita, chiar daca nu ai de gand sa ii platesti 50 $ omului ...
    nici nu vad de ce ai oferit $ pentru o chestie care NU TE AJUTA CU NIMIC ...

*am postat pentru ca a am apasat pe "no" la postarea in care ai spus ca nu raspunzi la rautatile colegilor, fi responsabil pana la capat daca ai creeat topicul ..

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

@Vertedi
    Mai bine donezi suma respectiva catre ceva / cuiva si pui dovada aici daca oricum vroiai sa-i cheltuiesti si nu vrei sa-i dai userului respectiv. Subiectul oricum este consumat.

Pe langa toate copilariile postate pe aici nu inteleg un lucru. De ce ar incerca sa-si faca publicitate intr-o comunitate in care majoritatea invata sau fac exact ceea ce ofera si el pe siteurile respective?

Intrebare
    Voi cand analizati viteza unui site testati doar home pageul?

Thomass este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    13th January 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    57
    Putere Rep
    23

Implicit

amice, deja o dai intr-o cearta.
    serios, singurul lucru bun pe care ai putea sa-l faci e sa termini odata cu injuriile si jignirile.
    nu cred ca te-a jignit cineva ca tu sa o faci.
    nu sunt avocatul nimanui, dar vezi ca Tom face site-uri dinainte sa inveti sa-ti legi sireturile...

lasa injuriile si gata. ori platesti, ori nu platesti, te-ai dat destul in stamba cat sa te poti opri ... parerea mea !

inscaun este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th March 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    878
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Ma, in locul tau, ca sa ma scot, spuneam ca am primit cele 4 exemple in privat de la OanaS. Si inchideam discutia. Te-ai facut de rahat, te-ai facut, nu il mai rascoli sa miroasa mai tare. Las-o cum a cazut.
    ai gresit, asta e.. oricum cred ca ai luat mai multe vizite cu postul asta decat ai luat din optimizarea facuta
    You made my day!

Thomass este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    13th January 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    57
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de inscaun Vezi Post
    ai gresit, asta e.. oricum cred ca ai luat mai multe vizite cu postul asta decat ai luat din optimizarea facuta
    You made my day!
    ) ca bine zici ! Poate asta e noua fitza in SEO ...

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    @Vertedi
    Mai bine donezi suma respectiva catre ceva / cuiva si pui dovada aici daca oricum vroiai sa-i cheltuiesti si nu vrei sa-i dai userului respectiv. Subiectul oricum este consumat.

Pe langa toate copilariile postate pe aici nu inteleg un lucru. De ce ar incerca sa-si faca publicitate intr-o comunitate in care majoritatea invata sau fac exact ceea ce ofera si el pe siteurile respective?

Intrebare
    Voi cand analizati viteza unui site testati doar home pageul?
    1 Subscriu, dar nu cred ca o sa se intample.
    2 Poi de ce tocmai din domeniul SEO? Colegul nostru initiator al threadului raspunde: Nu despre SEO se vorbeste aici pe ce tema trebuia sa cer sa fie? Seo se face pe toate domeniile, ai si tu dreptatea ta Kaa, dar si eu subscriu ca a fost o tactica de a se auto promova(cei drept destul de bine gandita, pana s-a pus unul dintre noi(razvan) sa caute) descoperita de colegi.
    Fara semnatura.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    511
    Putere Rep
    29

Implicit

Neaţa tuturor! Cer scuze dacă am supărat pe cineva şi da, suma o voi dona la forum, numai că mai trebuiesc adunate ceva exemple de site-uri. Eu cred că nu vom gasi 1-2 site-uri care să prezinte un alt domeniu de activitate decât SEO, dar este doar părerea mea. Sincer, dacă "am ridicat tonul", a fost numai pentru ca am luat BAD-uri, necinstite, atâta tot.

Aş dori tare mult ca subiectul ăsta să fie educativ, adică să înţelegem ceva. Haideţi să luam un site oarecare şi să vedem cum se poate optimiza. Sunt destui aici care pot ajuta persoanele cu probleme la optimizare.
    Ultima modificare făcută de vertedi; 10th February 2014 la 08:21.

nRazvan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    263
    Putere Rep
    26

Implicit

Vertedi, eu ma retrag pentru ca deja lumea a vazut substratul pe care vroiam sa il evidentiez Tu poti sa duci discutia in ce directie vrei ca sa te scoti dar e pacat sa vezi ce fel NU poti sa controlezi o situatie in care tu ai luat initiativa.
    Cel mai "trist" este faptul ca tu ai/prestezi servicii de SEO dar iti faci 4 (sau mai multe) siteuri si nu rankezi nimic.
    Sau poate mai aiurea este faptul ca deschizi un topic in care vrei sa iti faci reclama muncii tale, dar din toate 4, doar un singur site este conform cerintelor tale in W3.org

In concluzie - esti un ofticat si eu nu ma mai joc cu ofticatii !

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    511
    Putere Rep
    29

Implicit

Cineva mai sus spunea de jigniri, frumos ce spui numai ca nu eu am afişat site-urile mele. Treaba cu "nu rankezi nimic", nu cred că se pune în discuţie aici, era vorba despre optimizare on-page dacă stii ce înseamnă, nu despre promovarea unor website-uri şi nu'ş de ce pui în discuţie ce fac eu sau ce rankez eu, nu văd legatura acestor discuţii. Oricum, eu nu voi avea dreptate nici o dată aici pentru că sunt câteva persoane care se apără indiferent dacă au sau nu dreptate însa, discuţia deschisă de mine a fost cu totul alta.

Toată stima! Păcat ca s-a ajuns la astfel de comentarii, mă aşteptam la alceva. Ar fi indicat să închidem acest subiect, văd că face numai rău. Cu siguranţă aici ar trebui să pună întrebari doar începătorii ca mine şi să răspundă doar anumite persoane.

Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ofer RON in schimbul a Euro/Dolari in Paypal
    De staycu în forumul PayPal
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th April 2011, 21:47
  2. Paypal prin Mondopay?
    De myamar în forumul PayPal
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 20th July 2006, 01:25
  3. Paypal prin Mondopay?
    De myamar în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 17