Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: eu vs google

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit eu vs google

Anul trecut prin vara am facut un site pe o anumita nisa de servicii. Mi-am folosit cunostintele seo si in mai putin de 1 luna l-am adus pe prima pagina sus, acolo unde este si acum. Increzator, prin decembrie m-am apucat de facut un alt site, tot pe aceiasi nisa insa de data asta n-am reusit sa mai trec de pagina 3-a. Au trecut 2 luni de optimizari, nicio schimbare. Nu cred ca am gresit cu nimic, e 99,9% la fel ca celalalt (bineinteles difera ca si continut si poze). Pe de alta parte, vad in ultima vreme site-uri noi, parca facute pe genunchi care apar in primele rezultate si care dau la o parte site-uri cu vechime. Poate sunt subiectiv dar sunt oribile, au continut de 2 lei, poze fara alt-uri, teme wp moca sau template-uri gasite prin warez. Si totusi sunt pe prima pagina, parca sa-ti faca in ciuda ca tu ai muncit sa scoti ceva de calitate iar ala care doar s-a jucat e mai tare ca tine..

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

1. daca ne dai link-urile, iti putem spune de ce.
    2. nu face confuzie intre pozitie si conversii. Pozitiile nu garanteaza conversii. Un site pe loc 10 poate genera vanzari mai maiDesign-ul este important pentru conversii.
    3. site-urile cu vechime, indiferent daca "cad" cateva pozitii, le vei gasi acolo si peste o vreme, cele noi vin si pleaca.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Adelin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Locaţie
    Tg. Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    26

Implicit

Sa va dau eu un exemplu.Cuvantul cheie µ idei amenajari µ . De mult timp incerc sa ajung pe prima pagina cu un site dar sa ne uitam ce site-uri ocupa locurile fruntase.Ce parere aveti de amenajariovi.com ? Texte incoerente si pline de greseli,tema varza,poze copy paste ....

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Tom, cand o sa cedez nervos o sa pun link, vreau sa ma mai dau cu capul de pereti o perioada.

Citat Postat în original de Adelin Vezi Post
    Sa va dau eu un exemplu.Cuvantul cheie µ idei amenajari µ . De mult timp incerc sa ajung pe prima pagina cu un site dar sa ne uitam ce site-uri ocupa locurile fruntase.Ce parere aveti de amenajariovi.com ? Texte incoerente si pline de greseli,tema varza,poze copy paste ....
    Mie imi da mesaj de run away cand incerc sa intru pe respectivul site !
    amenajari.png

BogdanG este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th January 2014
    Vârstă
    46
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Twigg Vezi Post

Mie imi da mesaj de run away cand incerc sa intru pe respectivul site !
    Nici n-ai ce vedea interesant.

Adelin are dreptate. Greseli de exprimare si gramaticale la greu. Nu stie Google gramatica, dar de ce nu il invata nimeni ca "sugesti" nu este un cuvant in limba romana? Apare peste tot la fel. De 16232 de ori la fel...

"Cand spui bai inseamna ca spui cea mai importanta incapere dintr-un apartament" ...si multe asemenea.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 48
    Ultimul Post: 18th December 2015, 10:34
  2. Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 2nd June 2012, 13:24
  3. google amendat in Franta pentru ca ofera Google Maps gratis
    De alarma în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 6th February 2012, 14:02
  4. Ratinguri in cautarea Google ( Ratings in Google Product Search )
    De Andrei S în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 17th December 2010, 12:57
  5. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 1st December 2009, 11:24

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •