Rezultate 1 la 10 din 26

Subiect: Treburi serioase - Google Page Speed Isights!

Vizualizare arbore

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de vertedi Vezi Post
    Tom, din punctul meu de vedere este un pacat ce spui, chiar un pacat! In forumul asta sunt persoane care stiu sa catalogheze un website, o optimizare sau o promovare, nu suntem profani, chiar stim cate ceva. Daca nu suntem experti nu este un defect, tine doar de experienta in acest domeniu. Eu ca si incepator in SEO, daca intru pe nu's ce website incerc sa vad ce are mai bun decat mine, ce ofera si cum se prezinta site-ul respectiv si aici ma refer strict la persoanele sau companiile care ofera servicii SEO.

Pai daca tu vinzi si sustii ca faci ceva mai bun decat altii si site-ul tau da foarte rau sau rau la testele oferite gratuit de Google, este normal? Foarte multe persoane sustin ca un procent bun de optimizare nu conteaza. Pai cum sa nu conteze? Eu asta vand, vand SEO, vand optimizare, vand servicii de promovare si site-ul meu este mai slab decat un site de prezentare a unei companii oarecare.

Oamenii incep sa stie cum se testeaza un website, folosesc tot felul de tool-uri, site-uri de testare, etc. Ca si exemplu, Amazon, daca nu ma insel, a imbunatatit viteza de incarcare a site-ului in browser cu 0,8 secunde si vanzarile au crescut cu 7%, o realizare nu? Daca site-ul tau nu are probleme in CSS, JS, imagini, etc., nu este normal sa tii pieptul sus? Nu este normal sa sustii ca ce vinzi tu este 100%, profesional?
    Nu pricep ce zici, daca chiar zici ceva.

Am spus asa, in traducere:

Eu am 92 cu site in design beta (ca sa nu zic alfa): site-ul despre care vorbeam este: un site in vers beta Mai dureaza minim 5 luni sa-l termin (nu se termina oricum niciodata un site)si am in beta 92.

Daca am 100%, nu ma ajuta cu nimic in serp, fata de alt site cu 10%. (are cineva sub 50?)

Daca am o pagina de 30 M cu poze sau filme, google nu o vede bine. De ce? Pentru ca el zice: trebuie sa se incarce repete (pentru user), iar boot-ul lui vine din hawaii, pe cand vizitatorul tau vine de la geoagiu bai.
    User-ul (vizitatorul tau) roman are net metropolitan! Rds are acum transfer si cu 800 Mbps (opt sute)! Conteaza pentru user ce zice google? Site-ul se incarca instant pentru ca noi avem NET!

Acum poti sa raspunzi si tu, sper ca ai inteles tura asta.
    ---------------------------------------------------

Off: iarta-ma daca am pacatuit.
    Ultima modificare făcută de Tom; 17th December 2013 la 23:00.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema in contul Adsense cu Page Speed
    De florescualin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 6th August 2013, 12:26
  2. Test page speed
    De DRG în forumul Teste
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 8th February 2013, 07:19
  3. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 25th May 2012, 08:58
  4. Extensii Joomla - caching, optimizare, minify, page speed