Nici eu nu stiam termenul, asa ca am citit tot articolul. Pe la sfarsit, explica:
Ia cautati dupa numele vostru... apare ceva dubios pe Google?These mugshot web sites pick up arrest details and photographs from government web sites. They then use that data to create landing pages that rank well in the search engines, like Google. When the person searches for their own name and sees this result come up, they are likely to pay to remove it. The web sites charge anywhere between $30 to $400 to remove the page and there are multiple sites they need to pay to remove this content. Often, the arrests don’t lead to a trial or a guilty charge but the web pages don’t go as far to show those details.
PS Ma mir ca romanii nu s-au apucat inca de "afacerea" asta...
Ontopic acum: o cunostinta are de vreo 3-4 ani un site de tip EMD nepromovat mai deloc (no link building, nimic - nu prea s-a ocupat de el). In urma cu 6-12 luni aparea mereu pe primul loc la cautarea dupa termenul respectiv, acum e pe pagina a doua. Pe prima au aparut wikipedia, scribd, blogspot si alti concurenti. Nu are legatura cu pinguinul - caci nu avea de ce sa fie penalizat siteul - dar arata ca un EMD nepromovat nu prea mai ajuta...
Ce am observat insa la cautari pe diversi termeni in ultima vreme este aparitia multipla a unui site (sau a doua) in Top 10... Ex: https://www.google.ro/search?q=ssd+kingston
Ultima modificare făcută de Spike; 7th October 2013 la 17:48.
Nu am observat nici o miscare semnificativa in cazul meu, in afara numarului de pagini cerute de google - care s-a dublat.
N-as crede ca linkurile din semnaturile de pe forumuri au fost evitate, pe un keyword am urcat doar cu asa ceva, comentarii reale, dar cu semnatura, pozitiile obtinute cu linkuri in semnatura de pe forumuri au fost pierdute. Pot fi si alte cazuri, dar par sanctionate sursele gratuite, cele mai predispuse la spam, se poate ca au luat-o cu inceputul, manipulatorii marunti dar foarte multi.
Sa fie oare hummingbird-ul ?
Cu site-ul asta de mai bine de un an nu reuseam sa mai intru pe prima pagina Google, cu toate ca toata campania SEO era whitehat , continut adaugat zilnic 100% original, authorship, publishership implementate, Google ping etc...
este primul update Google care a generat un trend ascendent atat de puternic pe unul dintre site-urile pe care le administrez.
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
e posibil sa nu fi urcat tu cat au coborat altiidefunctul lenjerie.com.ro e pe locul 3 din acelasi motiv.
da, e pe nisa horoscop ( mai exact horoscop [dot] ro ) si multe dintre site-urile concurente fac SEO spam - cu siguranta motivul ar fi penalizarea lor ...
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
Din cate am observat site-urile penalizate au preponderent linkuri de calitate slaba. Directoarele si comentariile par a fi cele vizate in mod special.
Un articol interesant legat de profilele siteurilor afectate de Penguin 2.1: http://www.hmtweb.com/marketing-blog...-2-1-analysis/
Si cate ceva despre disavow (de la minutul 29).
Disavow is a gradually process. Recovery could up to 6 months to see the results of disavow works.
Din ce am citit astazi, au inceput sa apara si warnings in WMT, cele mai multe pentru vanzare de link-uri sau link schemes.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Ar fi bine daca ar aparea ceva semne in WMT la toata lumea care a fost oarecum penalizata.
O intrebare am.... Aveam 2 cuvinte pentru homepage pozitionate in prima pagina, unul dintre ele a picat, celalalt a ramas in prima pozitie. Sa aibe legatura cu update-ul?
Merci!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)