Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: email de la Google ce inseamna?

Afișare hibrid

marcos29 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    27th September 2007
    Posturi
    239
    Putere Rep
    34

Implicit email de la Google ce inseamna?

Unul dintre siteurile mele a fost penalizat manual. El a picat doar dupa anumite fraze.
    In GWT am urmatorul mesaj:
    "Unnatural links to your site—impacts links"

Acum jumatate de an am trimis o reconsiderare insa fara succes. Am primit urmatorul mesaj:
    ----------------------------------------
    There are still many inorganic links pointing to your site. At this point, we believe we’ve evaluated these links appropriately, and no further action from us is required. In order for your site to have a successful reconsideration request, we will need to see a substantial, good-faith effort to remove the links, and this effort should result in a significant decrease in the number of bad links that we see. We do not recommend that you submit another reconsideration request until you have been able to make a good amount of progress. Once you’ve been able to get the links removed, please reply to this email with the details of your clean-up effort.
    ---------------------------------------------

Eu am mai scos cateva linkuri dar parca mi-e frica sa mai trimit o reconsiderare. Cel mai mult ma sperie fraza urmatoare din email : We do not recommend that you submit another reconsideration request[/B] until you have been able to make a good amount of progress.

ce vrea sa spuna ca nu recomanda sa mai trimit o reconsiderare pana cand nu sunt sigur ca am scos tot? voi ce intelegeti prin asta, ca ma poade deindexa daca nu am scos tot si cer inca o reconsiderare? poate fi privit ca un abuz? A trecut cam 6 luni de la ultima si multe linkuri au fost scoase..dar cum am mai spus nu pot fi sigur ca am scos tot asa cum vor ei.
    Ultima modificare făcută de marcos29; 17th September 2013 la 10:13.

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

PAi scoate toate link-urile si atunci esti sigur ca ai scos tot.Ai raspuns singur...Nu e prea greu de inteles...
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    27th September 2007
    Posturi
    239
    Putere Rep
    34

Implicit

scoopo , si inteles cam gresit postul meu. eu intreb ceva ..tu raspunzi altceva

Postul meu nu se refera la ce sa scot sau cum sa scot...ci doar la ce se intelege prin faptul ca "nu recomanda" sa se mai trimita inca o reconsiderare. a mai primit cineva un astfel de mesaj?

PS: nu prea vreau sa scot tot pt ca asa cum am spus siteul rankeaza bine (doar catava fraze au fost penalizate).

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de marcos29 Vezi Post
    scoopo , si inteles cam gresit postul meu. eu intreb ceva ..tu raspunzi altceva

Postul meu nu se refera la ce sa scot sau cum sa scot...ci doar la ce se intelege prin faptul ca "nu recomanda" sa se mai trimita inca o reconsiderare. a mai primit cineva un astfel de mesaj?

PS: nu prea vreau sa scot tot pt ca asa cum am spus siteul rankeaza bine (doar catava fraze au fost penalizate).
    Pai e simplu. Ca sa-ti scoata "manuala" trebuie sa scoti 80% din links. Altfel, e doar un joc in care tu speri sa ai noroc si ei spera ca tu sa nu-i stresezi. NU recomanda, pentru ca nimeni nu are timp de pierdut. Se considera ca daca tu trimiti reconsideration, fara sa faci nimic "good amount of progress" si tu si ei isi pierd timpul.

Daca vrei sa scapi, scoate tot ce e calitate slaba, le pui dupa
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    27th September 2007
    Posturi
    239
    Putere Rep
    34

Implicit

Ms Tom de raspuns. credeam ca e ceva mai grav cu faza ca nu recomanda. deci pot sa mai trimit o reconsiderare linistit

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Tom a explicat exact ca la scoala (doar azi este a doua zi de scoala).Eu am fost mai direct...
    Momentan sa prostit si google rankeaza niste site-uri de 2 lei pe primele pozitii... si cele cu continut de calitate se duc in jos...
    Dar o sa se faca curat cat de curand...

Gyony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    31st January 2011
    Posturi
    44
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de scoopo Vezi Post
    Tom a explicat exact ca la scoala (doar azi este a doua zi de scoala).Eu am fost mai direct...
    Momentan sa prostit si google rankeaza niste site-uri de 2 lei pe primele pozitii... si cele cu continut de calitate se duc in jos...
    Dar o sa se faca curat cat de curand...
    Pe ce te bazezi cand spui: Dar o sa se faca curat cat de curand... ??

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    51
    Posturi
    1.343
    Putere Rep
    45

Implicit

Daca nu ai multe de scos, scoate-le si trimite deconsiderare din nou.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    27th September 2007
    Posturi
    239
    Putere Rep
    34

Implicit

chestia e ca eu nu am facut spam deloc. siteul e vechi si s-au acumulat multe linkuri in timp. nici nu prea stiu care sunt bune si care sunt rele. am scos si eu cele sitewide (chair daca sunt pe nisa) si am mai scos linkuri din articole. in rest nu prea am ce sa scot.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Sa mai intamplat o data chestia asta...chiar anu asta...si toate site-urile mi-au cazut care aveau duplicat linkuri slabe urate ,dar acuma au revenit in top fara sa le fac nimik..deci e posibil ca si nenea google sa vada ca rezultatele de top sunt de rahat.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Email de la google pentru site de afiliere
    De lovelife în forumul Google
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 22nd May 2012, 17:29
  2. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 3rd March 2012, 23:51
  3. ce inseamna?
    De kmedia în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 23rd November 2006, 11:35
  4. Ce Inseamna Asta ?!