Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Rezolvare duplicate content

Afișare hibrid

msoft este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Posturi
    67
    Putere Rep
    28

Implicit Rezolvare duplicate content

Salut!

In urma schimbarii serverului am facut urmatoarea eroare:

am copiat toate fisiserele ce apartin de site-ul A pe Site-ul B, facand practic o CLONA a site-ului A.
    Site-ul A este functional de cativa ani.
    Site-ul B inregistrat de 3 ani, neutilizat vreodata. Doar un index cu link spre el insusi pana cand am copiat fisierele de pe site A pe el, in luna iulie.
    Cum necum googlebot a inceput sa indexeze site-ul B, nu mi-am dat seama decat dupa ce in 4 Septembrie site-ul A a avut o scadere de peste 60% din trafic.
    Scaderea SPER sa fie din cauza duplicate content, site-ul B avand deja un numar destul de mare (peste 6000) de pagini indexate.

Am detectat problema cu site-ul B in 6 Septembrie, zi in care am si facut redirect 301 spre paginile site-ului A.
    In Webmaster Tools la Manual Actions nu apare nimic astfel ca nu pot/nu stiu de unde sa cer si o reconsiderare pentru site-ul A.

Astazi la 5 zile de cand am facut redirect nu vad nicio imbunatatire.

Vreau sa ii rog pe cei care au mai patit acest lucru sa imi spuna cat timp am de asteptat pana se indreapta situatia si/sau ce ar trebui sa mai fac?

Mersi pentru timpul si sfaturile voaste!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Ai incercat sa vezi unele pozitii pe care le stiai daca au recuperat?
    Daca este doar de la Panda, ar trebui sa revina curand, dar acest curand poate fi saptamani
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

_Web_ este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd August 2011
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Pana se dezmeticeste robotelul de la google, probabil cateva saptamani sau luni. Am avut o problema de gen si a luat vreo 2 luni dar poate depinde de site si de perioada care trece pana adaugi ceva nou pe el sau pur si simplu de noroc.

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    53
    Posturi
    622
    Putere Rep
    40

Implicit

@msoft: s-ar putea sa nu fie de la continut duplicat, vezi si pe aici

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

si azi au fost modificari de alg. , le resimt pe en . New Reports Of Google Search Updating Again: September 12, 2013
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

msoft este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Posturi
    67
    Putere Rep
    28

Implicit

@c_n_m ceea ce s-a petrecut in 4 Septembrie, pare a fi Panda=duplicate content
    Plecand de la premisa aceea am si descoperit ca site-ul B a devenit o clona a site-ului A. Altfel cred ca trecea mult timp pana observam...

@avram - am citit despre modificari, la mine nu observ nimic in bine deocamdata..... mai rau decat e deja dupa 4...nici nu ma mai prea intereseaza, din pacate

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Acum uitandu-ma si eu printre site-urile mele am constatat ca si site-ul meu a fost afectat, este un site in html choir, vechi de 6 ani, care nu a mai primit link-uri de la mine de peste 3 ani. Probabil a mai primit ceva link-uri naturale intre timp, deoarece avea informatii de calitate.

Mare parte din articolele mele se pare ca sunt copiate de altii (am testat 10 articole si toate se regasesc pe cel putin inca un site, unele chiar pe 4 site-uri), e posibil sa fie un update de panda
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

muzica9 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

dar in acest caz google nu ar fi trebuit sa tina cont de faptul ca site-ul A are continut publicat in trecut fata de site-ul B ? parca era vorba ca, google stie unde a fost prima oara indexat continutul.
    Ultima modificare făcută de muzica9; 22nd September 2013 la 21:05.

haiduc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    oriunde
    Posturi
    124
    Putere Rep
    29

Implicit

pentru ca tot a venit vorba de duplicate content: pe blogul meu am si o rubrica referitoare la legislatia in vigoare pentru acea nisa, unde, vrand-nevrand, trebuie sa expun legile respective exact cum arata ele in Monitorul Oficial, adica mot-a-mot. daca restul continutului este 100% original, pot fi penalizat ca si plagiator pentru cele cateva legi care apar pe blog?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. duplicate content ? or not ?
    De BeFree în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:41
  2. Duplicate Content?
    De alinalin0 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 30th December 2007, 02:33
  3. Duplicate content again
    De Ringwraith în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd September 2007, 02:16
  4. Duplicate content
    De aka_eu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 8th June 2007, 10:22
  5. Duplicate content
    De Mascka în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 17th May 2007, 00:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •