Sursa : Improving Google Analytics Dashboard Sharing - Analytics BlogWe’re happy to announce you can soon share and collaborate on Google Analytics dashboards!
Sursa : Improving Google Analytics Dashboard Sharing - Analytics BlogWe’re happy to announce you can soon share and collaborate on Google Analytics dashboards!
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
mi se pare o idee interesanta si folositoare.. daca ai mai multi oameni cu care lucrezi la promovare, statistici etc.. e super sa le dai share la dashboard-ul din analytics pentru a putea verifica si ei cum sta treaba... nu sa le dai contul tau si sa se uite.
Asta pare interesant:
We made a Google Analytics Dashboard for you | Responsive Showcase
Caut cu jingle.ro.
Atat timp cat aduc imbunatatiri sistemului sau interfetei este un lucru bun.
Oricum, mie imi pare mai practic decat classick way. Combinat cu genul de rapoarte predefinte (exemplu lui puthre) o sa fie si mai productiv :]
Yup, cred ca lucreaza pe principiul template.
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
E super util, doar ca trebuie sa gasesti variantele care sa se potriveasca nisei si chiar tipului de site. De ex, pentru un magazin online, sunt utile, doar ca trebuiesc un pic diferentiate in functie de produse si ce vrei exact sa analizezi. La site-uri am nevoie de o versiune mai diferita, pentru cerintele mele, si de aceea e greu sa dai share, ca fiecare are o alta abordare.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)