Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Comunitate fun sharing

Mitian este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit Comunitate fun sharing

Salut! Ma gandesc de la un timp sa fac ceva in genul 9gag (.com), insa nu stiu daca ar prinde asa ceva in Romania. Adica, s-ar baza in mare parte pe o comunitate, fiecare user sa adauge imagini, sa primeasca si sa dea comentarii, like-uri etc. Avand in vedere ca sunt cautate site-urile cu imagini amuzante, eu zic ca ar iesi ceva daca m-as ocupa eu la inceput de el ( sa adaug imagini & stuff) si daca l-as promova cat de cat.

Cat credeti ca m-ar duce un astfel de script? Ma gandeam ca as putea face asa ceva si cu wordpress, insa nu in totalitate. Script-ul de pe 9gag e mai practic, mai simplu...mai user-friendly pana la urma. Conteaza foarte mult ca un utilizator oarecare sa poata adauga o imagine mai usor, nu sa se logheze intr-un panou imens (wordpress) si sa nu stie ce sa faca.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Poti folosi WordPress si sa creezi inca un panou extern, astfel utilizatorul sa nu fie nevoit sa se logheze in adminul standard al WP. Astfel poti folosi WP can pe un framework.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Pentru un astfel de proiect am primit oferte intre 100 si 250$ pe freelancer. Acum nu stiu daca ar merge asa ceva in Romania. Daca sa fac doar pentru romani sau international. Ma gandesc ca daca il fac in engleza as avea ceva concurenta.

Deci, pana la urma, as vrea sa stiu parerea voastra sincera. Sa fac asa ceva? Ar avea vreun impact asupra romanilor sau pur si simplu ar prefera sa stea pe 9gag/orice alt site strain?

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    863
    Putere Rep
    37

Implicit

Nu cred ca ai avea succes.
    In primul rand calitatea lui si atractivitatea se bazeaza pe imaginile oferite. Pe care tu probabil va trebui sa le copiezi de pe alte siteuri. La inceput cu sutele, daca vrei sa atraga cat de cat lumea.

Apoi gandeste-te cum se dezvolta comunitatea, cata lume crezi ca se va inghesui sa incarce poze? trilulilu, 220 , pe teava si altele in genul investesc masiv in partea asta. Daca nu ai putere financiara, sa te apuci tu asa singur de un asa proiect nu cred ca va duce nicaieri. Sau na, ai ajunge la cateva sute de vizitatori zilnici si un profit de cativa centi pe zi.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

De acord cu Seinfeld.
    E greu sa aduci utilizatori, sa-i pastrezi si cu atat mai putin sa-i faci sa posteze content.
    Ia de ex "banalul forum" seopedia. Cati au avut rabdare sa puna macar un "o sa mearga/nu o sa mearga"?
    Tks pt 9gag. Am stat 30 min pe el si am gasit neste imagini faine de imprimat pe tricouri
    Si cam aici se termina viitorul lui
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    42

Implicit

Daca poti sa capeti imagini care pe alte site-uri nu sunt, poate faci ceva... dar daca te apuci sa le iei de pe alte site-uri si le pui la tine, e cam inutil. Aici ma refer la inceputurile proiectului, pana fidelizezi un anumit numar de oameni... care sa-i faci sa posteze imagini noi.
    Si referitor la cat te-ar costa ceva asemanator... as zice ca un 250-300$ un Wordpress facut meserias cu pagini de login, upload imagini, management imagini (toate astea separat de dashboard, practic utilizatorul de rand nici sa nu aiba acces acolo).
    Ultima modificare făcută de casperel; 21st June 2011 la 23:31.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

M-am gandit mai bine si am constatat ca nu se merita. Aveti dreptate in legatura cu imaginile care vor fi puse pe site la inceput. Si cred ca majoritatea ar prefera sa ramana pe 9gag/orice alt site strain, deoarece sunt updatate ora de ora.

Asa ca, mai bine ma gandesc la altceva in care sa investesc.

Multumesc de pareri.

Cedik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    37
    Posturi
    49
    Putere Rep
    26

Implicit

Vad ca ai luat deja o decizie dar cine stie...
    Un prieten a incercat sa faca un astfel de site, desi ceva mai nisat. Il facuse pe baza de tumblr, dar nu stiu exact detaliile, cert e ca puteai da submit la chestii ca pe 9gag. A murit destul de repede, desi s-au oferit din start multe persoane care sa il ajute cu postarea de imagini.

Pe de alta parte, meh.ro, un site care seamana cu 9gag numai prin faptul ca prezinta imagini similare, dar e updatat de administratori, s-a bucurat de un succes neasteptat. A durat insa destul de mult timp iar imaginile au fost alese cu cap, din diverse surse si de pe diverse teme, plus ca erau aproape in exclusivitate chestii noi si nu vedeai pe acolo aceleasi meme-uri invechite de pe zecile de site-ulete cu poze funny.

Daca te pasioneaza cat de cat subiectul asta si daca vizitezi multe site-uri de unde ai putea face rost de imagini (nu doar 9gag, ci si 4chan, deviantArt si asa mai departe) si ai si rabdare, ai sanse. Dar trebuie sa fii si mai nerdy/hipster/geek ca sa stii ce ar atrage publicul, asta daca nu vrei o alta clona de cocalaricom sau pitipoance

polooradea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    33
    Posturi
    373
    Putere Rep
    26

Implicit

meh.ro are noroc cu stumbleupon se vede si la trafic, afisarile sunt doar duble fata de vizitatori. din punctul meu de vedere conteaza mult si bounce rate-ul. deasemenea site-ul e in engleza si astfel se explica succesul. in fine, si eu am inceput un asemenea site, insa nu prea stiam multe lucruri despre concurenta pe aceasta nisa in Romania, iar de atunci tot descopar alte siteuri care au un trafic mult mai mare decat al meu. dupa parerea mea iti trebuie cateva sute de euro (cel putin) pt reclama daca vrei sa ajungi cunoscut in ro. iar pozele noi trebuie sa stii unde sa le gasesti, 9gag, 4chan, funnyjunk nu imi asigura toate pozele pt site. eu de cateva luni nici nu mai iau poze de acolo.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Intrebari despre Adsense Revenue Sharing
    De martynesku în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 23rd February 2011, 02:20
  2. Hello comunitate SEOPEDIA !
    De christhian în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 28th January 2011, 14:46
  3. Hosting pentru video sharing
    De flavius în forumul Hosting
    Răspunsuri: 4