10th November 2012, 13:33
1 out of 1 members found this post helpful.
Karisma, uite ce spune Matt despre nofollow pe linkurile interne. Studiaza inainte sa dai sfaturi despre cum penalizeaza Google PR-ul si lasa in schimb NA daca te prinde (LOL). Pana si Paul stie ca a fost penalizat pentru vanzare de linkuri, doar tu sustii altceva.
Din moment ce doar primul link e luat in calcul, degeaba pui nofollow pe urmatoarele 100 linkuri catre aceeasi pagina. PR sculpting nu mai functioneaza.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)
10th November 2012, 14:16
1 out of 1 members found this post helpful.
O fi cu tine Paul dulce dar cu altii :-j L-am rugat pe lovelife si nu mai stiu pe cine sa ma ajute. Sti ce am primit? Nu ofer consultanta. Cu alte cuvinte, un mars de aici mai politicos
10th November 2012, 14:37
1 out of 2 members found this post helpful.
@ karismasand - mare dreptate ai in tot ceea ce spui. Acel site nu are page rank pentru ca are peste 250 linkuri interne care pleaca din prima pagina + ca unele sunt catre aceeasi pagina ceea ce google penalizeaza. Daca se imparte numarul domeniilor din care ii vin backlinkuri, aproximativ 655 la 250 + penalizarile pentru dubluri ajungem la concluzia ca nu trebuie sa aiba page ranknici macar 1.