Pagina 5 din 7 PrimulPrimul ... 34567 UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 69

Subiect: Pareri despre PageRank-ul aite-ului retetecalamama.ro

paulpadurariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    25th February 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    43
    Posturi
    558
    Putere Rep
    34

Implicit

Culinare a fost penalizat pentru vanzare de linkuri, clar! Nu obiectez pentru ce era la vremea respectiva(nr. februarie), dar acum am 6 linkuri externe (daca nu ma insel) din care doar 3 dofollow cele catre siteuri din aceeasi nisa cu mine.
    Nichita: multam de sfat.
    karismasand: apreciez interesul, dar....
    Lovelive: esti un dulce tata, ca`ntotdeauna

Cred ca va trebui sa le trimit un mesaj de reconsiderare.
    Din pasiune, fotograf

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Karisma, uite ce spune Matt despre nofollow pe linkurile interne. Studiaza inainte sa dai sfaturi despre cum penalizeaza Google PR-ul si lasa in schimb NA daca te prinde (LOL). Pana si Paul stie ca a fost penalizat pentru vanzare de linkuri, doar tu sustii altceva.

Din moment ce doar primul link e luat in calcul, degeaba pui nofollow pe urmatoarele 100 linkuri catre aceeasi pagina. PR sculpting nu mai functioneaza.

Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de paulpadurariu Vezi Post
    karismasand: apreciez interesul, dar....
    De aici reiese inca o data cum functioneaza o buna parte din relatiile de pe acest forum. Party-pri-uri, prietenii, frustrari, samd.

Draga Paul analiza pe care ti-am facut-o te va ajuta sa vezi si u verde in bara> nu ma intereseaza de ce ai fost penalizat acum nu stiu cat timp.

PS - Faptul ca ai un domeniu cu terminatia .tv spune totul despre karismasand: apreciez interesul, dar....

Succes si tie Paul!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Nichita, multumesc pentru acest video, am sa-l vizionez cu interes si sunt convinsa ca voi avea de invata de la guru. Legat de asta "PR sculpting nu mai functioneaza", la precedentul PR update am avut un client care se plangea ca nu trece de bariera PR4 desi are tone de linkuri catre el. Exact aceiasi problema ca si site-ulprezentat aici, platforma wordpress structura proasta a linkurilor. Am pus nowollow pe acele linkuri pe care voi, din cate vad, nu le dati atentie si la acest update, ghiciti ce a luat PR6. Cu o crestere de puncte nu cred ca nu am cum sa nu ma "cert" cu voi. Succes
    Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 10th November 2012 la 13:53.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de karismasand Vezi Post
    Legat de asta "PR sculpting nu mai functioneaza", la precedentul PR update am avut un client care se plangea ca nu trece de bariera PR4 desi are tone de linkuri catre el. Exact aceiasi problema ca si site-ulprezentat aici, platforma wordpress structura proasta a linkurilor. Am pus nowollow pe acele linkuri pe care voi, din cate vad, nu le dati atentie si la acest update, ghiciti ce a luat PR6. Cu o crestere de puncte nu cred ca nu am cum sa nu ma "cert" cu voi. Succes
    Clientul respectiv a mai primit link-uri intre timp ? Paginile unde avea link-urile pana atunci au mai crescut in PR?
    De ce esti sigura ca doar faptul ca ai facut PR sculpting este cauza pentru care a primit PR 6? Ai reusit sa izolezi restul factorilor?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Am vizionat clipul, mutt spune sa nu pui nofollow on internal link ceea ce eu nu am recomandat, am recomandat sa se puna nofollow pe linkurile duble. Oricum merci pentru video!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de karismasand Vezi Post
    Am vizionat clipul, mutt spune sa nu pui nofollow on internal link ceea ce eu nu am recomandat, am recomandat sa se puna nofollow pe linkurile duble. Oricum merci pentru video!
    Te rog sa te mai uiti o data pe recomandarea ta facuta pentru paul View image: Retete Culinare gatite cu dragoste 2012 11 10 11, vezi ca prima recomandare apare sa se puna link nofollow pe butonul "trimite reteta" si link-urile duble tot interne sunt
    Dar stiu, trebuie sa ai dreptate
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Lovelife, crede-ma ca stiu ce fac, acel PR a fost datorat schimbarii arhitecturii linkurilor. Backlinkurile catre acel site, fiin unul de autoritate vin din pagini de refer postate de useri in anumite comunitati de socializare si interes, decu pr nesemnificativ insa sunt multe si nu s-au dublat intre timp ca sa justifice cresterea PR-ului. De asemenea am studiat back-linurile imoportante la inceput si dupa, nu au existat modificari care sa ma determine sa cred ca acel PR ar veni din alta parte.

Eu pe unii ii sfatuiesc sa fac si ei teste, experimente nu doar sa vorbeasca din experienta altora. Faptul ca nu postez aici prea des, poate unii cred ca atunci cand postef pe un topic nu am autoritatea sa o fac ca am putine linii verzi sau ceva. NU am decat 10 ani in spate de SEO, iar in acest timp am atins performante nu tocmai usor de egalat si pe care le doresc si altora sa le atinga.

Internetul din Romania este slab din multe puncte de vedere, adevarata provocare vine cand iesi pe .com si faci performanta. Acolo sunt banii adevarati si cateodata si oamenii adevarati. Din pacate aici noi le stim pe toate, suntem cei mai buni, nu acceptam sa vina unu din spate, complotam, facem gasti etc desi minimalizand cu toti cautam sa invatam ceva.

Am mai spus ca nu mai postez in forumul asta, in consecinta rog un administrator sa-mi stearga contul.

Succes!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Ai dreptate, am crezut ca e formul de contact!

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

O fi cu tine Paul dulce dar cu altii :-j L-am rugat pe lovelife si nu mai stiu pe cine sa ma ajute. Sti ce am primit? Nu ofer consultanta. Cu alte cuvinte, un mars de aici mai politicos

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

Si ai plans dupa?

florescualin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    148
    Putere Rep
    0

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

@ karismasand - mare dreptate ai in tot ceea ce spui. Acel site nu are page rank pentru ca are peste 250 linkuri interne care pleaca din prima pagina + ca unele sunt catre aceeasi pagina ceea ce google penalizeaza. Daca se imparte numarul domeniilor din care ii vin backlinkuri, aproximativ 655 la 250 + penalizarile pentru dubluri ajungem la concluzia ca nu trebuie sa aiba page ranknici macar 1.

Pagina 5 din 7 PrimulPrimul ... 34567 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Raspuns oficial de la Google, despre Pagerank
    De Cristian Mezei în forumul Google
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 28th September 2010, 17:12
  2. Despre headingul h1 in prima pagina a site-ului
    De username în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 23rd August 2010, 10:18
  3. pareri, cat mai multe pareri despre director web
    De odiv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th October 2008, 10:14
  4. pareri despre etarget
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st August 2008, 21:11
  5. Pareri Despre Jagger (1, 2, 3, Etc)
    De Krumel în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 5th December 2005, 22:02

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii