21st August 2012, 20:12
1 out of 1 members found this post helpful.
Imi vine sa rad cand am vazut ce s-a creat la aceasta postare. Foarte multi se ataca si nu inteleg de ce.
Ideea e simpla, folosesc niste servicii de reseller de pe site-ul x si nu am timpul necesar ca sa rescriu eu aceleasi idei cu alte cuvinte din documentatia lor. Eu aveam impresia ca am citit pe undeva mai demult ca exista niste tag-uri prin care google intelege ca textul este preluat ...
21st August 2012, 21:06
@ helyos - Adevarat ce spui tu. Textul apare sub forma de citat, adica citezi ce a scris altcineva altcineva (<blockquote>textul tau</blockquote>) - asa foloseste WordPress, cred ca este HTML, nu ma pricep la limbajele de codare si totusi nu stiu daca vei fi sau nu penalizat folosind asa ceva.
@ palaghianu - Cred ca era mai bine sa ii faci o oferta pe PM nu in topic-ul unde se cere un sfat unde spre deosebire de tine unii incearca sa dea un raspuns folositor.
@ Iulia - Nu cred ca iti datorez tie personal nimic si nu cred ca am colaborat pana acum.
@ Bogdan - Scuza-ma dar ti-am spus ca nu il pot scrie pe messenger, nu cred ca este asa de suparator ca nu am avut timp sa iti trimit un articol pe care tu urma sa il publici gratuit deci nu era vorba de bani la mijloc.
21st August 2012, 22:15
0 out of 2 members found this post helpful.
Vai, omul cu raspunsuri folositoare "care esti"/
Sincer, cred ca incepi sa ma uimesti.
22nd August 2012, 12:00
2 out of 2 members found this post helpful.
O idee ar fi sa faci textul tip imagine.
22nd August 2012, 13:35
Pai spre deosebire de tine Andrei am incercat sa raspund cu ceva folositor nu cu o oferta, nu vreau sa intru in polemica cu tine insa totusi daca dorea pe cineva sa ii scrie/rescrie acele texte fii sigur ca posta un anunt si acolo puteai sa iti oferi serviciile. Numai bine!
22nd August 2012, 20:35
2 out of 2 members found this post helpful.
@Seph: da sa stii. o idee buna, la asta nu m-am gandit.
Si am mai gasit pe net inca o chestie:
<link rel="canonical" href="http://www.example.com/product.php?item=swedish-fish" />
sau sa folosesc noindex, follow.
As fi apreciat ca ZeTTu, Consumatorul ori Nichita sa imi dea raspunsul asta sau al lui Seph, nu sa se grabeasca ca fata la insurat si sa dea ratingul bad la intrebare
In fine, gradina e mare.