salut, vreau sa va intreb o chestie.
Daca pe un site sunt nevoit sa dau copy paste de pe un alt site. Exista o metoda sa specific ca textul este copiat astfel incat sa nu fiu penalizat?
merci
salut, vreau sa va intreb o chestie.
Daca pe un site sunt nevoit sa dau copy paste de pe un alt site. Exista o metoda sa specific ca textul este copiat astfel incat sa nu fiu penalizat?
merci
Poti incerca sa pui link catre articolul original insa nu stiu daca vei fi sau nu penalizat in astfel de context. Deci nu incerci sa il rescrii cu cuvintele tale, eu am facut de foarte multe ori asa si site-urile mele nu au patit nimic.
Nu prea inteleg sincer cum poti fi "nevoit" sa copiezi munca altuia. Ba chiar vad ca cineva chiar a apreciat intrebarea ta![]()
Chiar daca nu vei fi penalizat, e o chestie care tine in primul rand de bun simt. Tie ti-ar place daca cineva, vreodata, va fi "nevoit" sa te plagieze?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Daca e neaparat necesar poti folosi citat si dai link catre sursa. Dar totusi nu recomand.
E greu cu contentul original. Oamenii sunt "nevoiti" sa copie in nesimtire. -1 rep.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Daca nu vrei sa mai fii asa nevoit, iti scriu eu vreo 50 articole, vrei?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
@val33ntyn, de ce am primit negativ? I-am facut omului o oferta, ce treaba ai tu?!
Anunturi gratuite online de mica publicitate, anunturi auto cu masini second hand de vanzare, dezmembrari si piese auto.
Nu esti singura. Si eu asteptam un articol pentru care se inscrisese, dar pauza publicitara.
Legat de topic, deja s-a facut prea mult tam tam, cred ca autorul a inteles. Toti suntem naivi la inceput, si cu timpul, daca vrea, se va indrepta rafoind forum-ul si primind sfaturi/observatii.
Poate vroia omul sa isi copieze continut intre 2 site-uri ale lui. Foarte putin probabil, dar incerc sa-l scot.
Helyos pune osu la treaba ca nu merge cu duplicari, plagieri, copieri si alte magarii.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Salut,
Prin prisma jobu-ului pe care il am si din experientele traite in aceasta comunitate, si nu numai, cateva sfaturi prietenesti :
- Daca deschizi un subiect este necesar sa-l urmaresti si sa oferi lamuriri sau explicatii daca este cazul. Un simpu "s-a rezolvat" sau "asta cautam" va salva timp pretios.
- Subiectele postate sau intrebarile adresate celor din comunitate trebuie sa fie cat mai exacte si cu cat mai multe detalii, astfel ai mai putin de munca la punctul mentionat mai sus. In plus se vor evita interpretarile , zona gri a situatiei, comentariile offtopic sau in unele cazuri : penalizarile.
Urmand cateva reguli de bun simt - eviti situatii cel putin neplacute.
Si ca sa-ti faci o idee de ce s-a reactionat asa la postul tau, noi in general nu incurajam asa ceva, ca referinta poti citi asta : http://forum.seopedia.ro/plagiat/219...curt-ghid.html
Cheers!
Ultima modificare făcută de Zimbru; 21st August 2012 la 11:34.
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)