La mine a saltat smart-lotto.com de la 1 (toolbar google) la 5 desi am doar cateva fraze pe index si 5 ibl![]()
La mine a saltat smart-lotto.com de la 1 (toolbar google) la 5 desi am doar cateva fraze pe index si 5 ibl![]()
Miercuri 4 Octombrie totul era ok !! Rank 4
Joi 5 Octombrie,rank 3 ... hmmm am zis ca nu e bine deloc dar dupa cautari nici o schimbare ... primele locuri
Magazinul 2 ... rank 0 sare la 3 ... binisor
Ce observam ca nu ne dezavantajeaza mai deloc aceasta scadere si urcare, ramanem aceleasi locuri fruntase ... credem ca totul conteaza Title, Head, H1, H2 !![]()
Probabil ca a vrut sa spuna ca unele au crescut, altele au scazut, insa in SERP nu sunt modificari in functie de variatia de PR, locurile ramanand aceleasi datorita Title, Head, H1, H2.
Pai asta incercam sa spunem toti de 1 an incoace.
PR-ul nu inseamna rank. Nu are nici o legatura cu rank-ul.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Din cate stiu eu PR-ul a ramas mai mult de palmares, deoarece la cautarile din google nu se afiseaza site-urle in ordinea pr-ului.
PR-ul e bun in schimb (cu cat e mai mare) la schimbul sau vanzarea de ibl![]()
la mine e cam asa:
Pr3->Pr4
Pr3->Pr4
Pr3->Pr4
Pr5->Pr5
Pr4->Pr4
Pr0
Pr0
Pr0
Am speranta la un Pr7 la unul dintre situri. In rest pot spune ca cele cateva mici modificari care le-am facut la unele din situri s-au simtit extrem de bine.
Si traiasca google care imi aduce marea majoritate a vizitatorilor.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
am ajuns azi pe yahoo si vad ca are pr9. nu mai tin minte asa avea si inainte sau avea 10?!?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)