Salut,
Google a facut si inca mai face update la PageRank si Backlink-uri. A mai vazut careva schimbari?![]()
Salut,
Google a facut si inca mai face update la PageRank si Backlink-uri. A mai vazut careva schimbari?![]()
Cu stima,
Razvan Pop
da! de la 0 am sarit la 2 :shock: Si popularitatea a crescut si de asemena numarul depagini indexate de la vreo 100 la vreo 600![]()
Nu forta, foloseste un ciocan mai mare.
Stiri IT, calculatoare, telefoane
O fi temporar sau mi se pare mie? PR-ul pare a fi cel din directorul Google.
ati observat ca google are obiceiul de a face update la PR vinerea. si data trecuta a fost la fel. probabil asta este metoda lor de a ne dori "weekend placut" noua romanilor![]()
sigur nu este temporar pt. ca am la vreo 2 site-uri noi 4 de la 0. la backlink-uri nu-mi dau seama daca s-a modificat ceva.
La mine au crescut toate.
Am 5 lapropae la toate.
Plus la 3 site-uri noi, am crescut de la 0 la 5.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Eu inca nu am vazut update la Backlink-uri.
La PR am vazut si am avut si eu o saritura de la 0 la 4.
Si in sfarsit am si eu PR 5 pe o pagina ( arata mult mai bine acum in bara de la google :shock: ).
Au crescut la cele la care doream, dar cele uitate de mine, au pierdut o parte...
O data crescut pr-ul trebuie si intretinut.
Depinde cum l-ai obtinut :wink:Originally posted by Bruzli
[b]O data crescut pr-ul trebuie si intretinut.
Daca l-ai obtinut prin link-uri puse la prieteni, sau echange-uri, normal ca trebuie intretinut.
Insa sunt si variante naturale![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
si la mine la doua site-uri a crescut de la 0 la 3 si la unul de care nu m-am ocupat deloc dar ma voi ocupa o crescut de la 0 la 1 ... ca sa creasca mai mult de 3 imi trebuiesc IBL la site-uri cu PR mai mare de 3 nu ?
Chiar! E adevarata treaba asta? Ca de ex. eu daca vreau sa urc de la PR4 in sus imi trebuie neaparat ibl-uri de la site-uri cu PR4+? Sau se poate rezolva prin sa zicem mai multe linkuri de pe pagini cu PR2 sau PR3?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)