Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Email de la google pentru site de afiliere

Vizualizare arbore

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Treaba asta cu siteurile de afiliere tinde sa devina delicata.

Personal cred ca Google nu ar avea cine stie cu tipul asta de siteuri daca nu ar fi o gramada de businessuri ce cresc utilizand aceasta modalitate de promovare. In consecinta scade probabil si bugetul Adwords.

Am avut un site de afiliere romanesc . Initial am documentat vreo cateva mii de produse doar la titluri si specificatii tehnice. Descrierea era in baza de date dar era identica cu a magazinului si o tineam in pending. Totul a fost oarecum ok. Traficul nu era mare si depindeam daca picam direct pe cautare precum documentasem specificatiile produselor si titlul. Apoi m-am hotarat sa adaug descrierile asa cum erau la magazinul respectiv ( continut ce de altfel se regasea si la alte magazine ) . Instant a venit si penalizarea ( probabil duplicat content ) .In concluzie chiar daca am documentat separat specificatiile tehnice cat si titlurile paginilor inclusiv ale produselor ( titlurile paginilor nu concideau cu titlul de produs ) mi-am luat penalizare.

Am scos descrierile si am facut reconsiderare in GWT. In cateva zile penalizarea a disparut fara acel continut duplicat din descrierea produsului. Afiliere se mai poate face inca ( mai greu dar se poate ) dar si amaraciunea aia de continut pe care o ai sa fie totusi unic.

Automatizarea devine din ce in ce mai grea asa ca de acum incolo fiecare dupa pricepere si posibilitati. In nici un caz nu mai este posibil sa performezi luand doar un feed si sa-l trantesti pleasca pe un site. Trebuie ceva mai multa pricepere.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 21st May 2012 la 16:05.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere pentru un site de materiale de constructii
    De emm în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 29th July 2012, 03:31
  2. Idei alegere domeniu brandabil pentru site de afiliere generalist
    De Popa Mihai în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th April 2012, 16:38
  3. Hosting free pentru site-uri de afiliere ?
    De Guess Who în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 24th February 2012, 15:01
  4. Script pentru invitatii prin email
    De un1cOoL în forumul Continut web
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 8th June 2007, 14:08

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii