Vorbesc de 3 site-uri pe aceeasi nisa
1. toate lansate acum 1 an jumate, frecventa dezordonata
2. da, pe multe site-uri si related si mai putin related, in mare masura 3 way sau cumparate, aproximativ 75% din site-uri trimiteau catre toate 3, site-ul A a primit link-uri mai multe
3. au fost adaugate comentarii numai catre site-ul A, cu link-uri si catre index si catre pagini interne .. adaugate pe orice nisa
4. da, pe cateva mii, romanesti si straine
5. cumparate mai putine, gratuite mai multe, proportie de articole mai mare catre site-ul A
6. continut adaugat zilnic, calitate si si
7. 2-3 ancore pe site-ul A si B, iar pe site-ul C, 4-5 ancore
8. am promovat si pagini interne, mult mai multe de pe site-ul A
9. Penalizare? Nu am primit nimic in WT, dar sunt sigur ca s-a jucat putin cu mine si panda si pinguinul
Site-ul A a scazut cateva pozitii pe keywordul promovat mai mult, pe celelalte a fugit departe, iar traficul s-a injumatatit dupa 24 aprilie
Site-ul B a fugit la sf paginii 2 pe o cautare, iar pe cealalta nu e in top 100, iar traficul s-a injumatatit
Site-ul C a scazut cateva pozitii pe 3 keyworduri promovate mai mult, pe celelalte 2 e departe, iar traficul s-a injumatatit
Raman la ideea ca cine are site-uri vechi cu autoritate si a tinut un ritm constant in privinta link buiding-ului, nu ar trebui sa se opreasca de tot, eventual sa diversifice ancorele mai mult si sa continue intr-un ritm mai scazut, dar sa nu se opreasca, pentru a nu ridica vreun flag. Dar asta e doar parerea mea... so don't hit me![]()

Răspunde cu citat