Am uitat sa precizez:

9. fiecare sa scrie si penalizarea pe care a primit-o.

--- Later Edit ---

Raspuns si eu pentru unul dintre siteurile mele:

1) 7 luni de zile, promovarea s-a inceput de 3 luni, linkuri s-au adaugat in mare parte in mod stabil, in numar destul de mare.
2) Au fost adaugate linkuri sitewide atat pe siteuri relevante cat si irelevante, catre majoritatea categoriilor siteului cat si catre index.
3) Au fost adaugate comentarii pe aprox 150 de bloguri, din toate categoriile.
4) A fost adaugat in 200 de directoare romanesti, categoria s-a respectat pe cat de mult posibil.
5) Advertorialele au fost principala forma de promovare. S-au adaugat pe orice tip de blog general/personal.
6) Continut s-a adaugat zilnic pana acum aproximativ o luna, numarul a fluctuat insa (uneori 12 pe zi, alteori mult mai putin), contint unic. Nu au fost adaugate linkuri interne in continutul text.

7) Indexul a fost promovat pe mai multe cuvinte cheie. Majoritatea categoriilor deasemenea au primit backlinks pe mai multe cuvinte fiecare. La unele categorii, insa, am promovat pe un singur keyword. Preponderent acestea au luat penalizare.
8) Am promovat toate categoriile, indexul, cat si o parte dintre paginile siteului.

9) Am primit penalizare pe unele dintre categorii. Indexul si primele categorii pe care le-am promovat (acolo unde am diversificat bine anchorele) nu au luat penalizari. Categoriile pe care am diversificat mai putin sau deloc anchora si am trimis mai multe sitewide au ajuns de pe paginile 1-2 pe 3-4, iar astazi au scazut pe 4-6. Asadar, penalizarea mea a fost din cauza nealternarii anchorelor si a linkurilor sitewide in numar prea mare.