Si la mine se observa o crestere de trafic incepand cu ziua de ieri!
Si la mine se observa o crestere de trafic incepand cu ziua de ieri!
La fel, de circa trei zile pare sa creasca traficul dar pe cuvinte care nu au optimizate si vine mult mai mult din zona comentarii bloguri si tot felul de surse ciudate cum ar fi (cel putin pentru mine): MyStart by IncrediBar.com
Oameni buni analizati traficul din cautari, nu tot traficul venit pe site.
Variatii de 5-7% pot fi datorate si altor cauze gen, sa vorbit la TV despre sosete albastre si cauta lumea soseste albastre si tu estei relevant, poate fi o zi mai rece cum este astazi si oamenii stau mai mult in casa si implicit pe net, etc.
Sa vezi daca a crescut traficul trebuie sa compari pozitiile in google sau sa vezi comparativ cu un site similar
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ha, nu stiam eu de ce am urcat atatea pozitii cu site-urile noi. Am prins in sfarsit locul 1 la un site exact match dupa mai bine de 5 luni de la lansarea sa + alte pozitii de prima pagina cu alte site-uri. Un alt lucru pe care l-am observat este faptul ca site-urile unde se publica continut mai des au urcat mai bine chiar daca backlink-urile spre ele au fost foarte putine.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Google Penguin Update? NopeUpdate: A Google spokesperson told me there was no Penguin refresh or update yet. Google said it was not a Panda refresh either and there is no update as far as they are concerned. Interesting... continuing story below...
Eu vad schimbari majore si nu cred ca Google nu a umblat la Penguin. Unul din site-urile mele care nu mai exista in cautari, a aparut de aseara, altul a avansat 65 de pozitii. Vad schimbari si la alte site-uri noi, de ex. - un site a urcat ieri 7 pozitii si astazi a scazut tot 7. Daca mai bine de o saptamana nu a fost vazuta nici o schimbare si de ieri se pare ca se merge spre bine, ce sa cred?
https://twitter.com/#!/search/realtime/%23smx despre pinguin si panda la SMX. Se intampla acum.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Eu am observat iarasi schimbari pe 11-12 mai. Daca la update-ul penguin imi crescuse traficul semnificativ, in perioada urmatoare incepuse sa scada putin. Dupa update-ul penguin era cu 25-30% mai mare. Pe 9 mai ajunsase sa fie doar cu 15-20% mai mare, iar incepand cu 10 mai am avut iarasi o crestere, de data asta de 50-60% pe majoritatea siteurilor. Nu am observat un pattern, pentru ca au crescut atat alea de 3 ani vechime, cat si cele facute cu cateva saptamani/luni in urma.
In 13-14 mai s-a facut un update atat la PR cat si penguin
La 3 dintre site-urile mele, observ zilnic variatii in pozitii.
Daca ieri eram pe 20-30, astazi am ajuns pe 2-10... nu stiu ce sa mai cred... ce tot danseaza atatNu inteleg unde vor sa ajunga expertii Google...
Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)