Citat Postat în original de Vali D Vezi Post
Mie imi place google mai mult ca facebook. Cel putin, acolo urmaresc oameni care distribuie informatii pe placul meu (majoritatea sunt webmasteri). In schimb, pe facebook m-am saturat de toate c*c*turile.
Asa au inceput toate, gandeste-te la inceputuri in lista de yahoo messenger cati webmasteri aveai si cati colegi/vecini/prieteni offline. Majoritatea contactelor erau oameni din online, dar cu timpul ba si-a facut ID o colega de clasa si ti-a dat add, ba altul caruia tu i-ai instalat windowsul si abia stia sa il foloseasca ti-a dat si el add si tot asa... pana s-a inclinat balanta in partea cealalta.

Facebook ofera posibilitatea sa-ti faci liste, astfel filtrezi putin oamenii. Cei importanti distribuie informatie de calitate, separandu-i de noobi rezolvi totul.

Daca in decursul acestui an ce abia a inceput Google+ nu va putea sa-l detroneze pe Facebook atunci cred ca cei de la Google il vor inchide. Nu va mai avea rost efortul daca este in zadar. Eu personal prefer Google+ dar majoritatea cunoscutilor sunt pe Facebook