A observat cineva o cadere a traficului incepand de astazi? Dupa cat am inteles Google a facut schimbari majore de algoritm.
A observat cineva o cadere a traficului incepand de astazi? Dupa cat am inteles Google a facut schimbari majore de algoritm.
Exact aia ma miram si eu acum, vizitatorii online au scazut la jumate... sincer se vede chiar si in adsense o scadere.A observat cineva o cadere a traficului incepand de astazi? Dupa cat am inteles Google a facut schimbari majore de algoritm.
Nu stiu, dar la mine a inceput de astazi. Siturile mele au picat ceva la Panda dar si-au revenit mai bine. Vazusem ceva aici despre noul algoritm:
Google Changes Search Algorithm, Trying to Make Results More Timely - NYTimes.com
yeap. Și eu mă gândeam ce s-o-ntâmplat de-a scăzut număru de vizitatori pe la jumătate începând de luni, însă numai pe unele site-uri.
Am fost afectat de panda saptamana trecuta, astazi sunt aceleasi pozitii in google dar vizitatori mai putini.Exista posibilitatea sa fiti afectati de Panda? Poate e un nou update.
Poate ar trebui sa dati mai multe detalii pentru a sti ce tip de site-uri sunt afectate. Au content unic ? Actualizate zilnic ?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Continutul unic face diferenta intre site-uri. Dar unele site-uri mari copie de la aia mici deabea aparuti continutul facut de ei si ei au mai mare autoritatea decat aia micuti.Nu e corect.
eu pot spune că site-urile afectate au toate conținut unic, însă niciunul nu este actualizat zilnic, ci de la 3-4 ori pe săptămână, până la... niciodată(au conținut static)
Din câte am înțeles din articolul celor de la NY Times (linkul lui joc), se pare că Google vrea să ofere rezultate cât mai recente pentru anumite expresii cheie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)