Nu este neaparat vb de afiliere, ci este vb ca aceste site-uri de afiliere in mare parte nu aduc nimic nou pe piata, de obicei au marea majoritate acelasi continut, luat din feed-ul producatorului. Bineinteles, nu toate sunt asa. Kidu de exemplu stiu ca angaja persoane care sa scrie descrieri unice ale produselor si sunt sigur ca mai sunt si alte persoane care modifica continutul site-urilor afiliate, nu se bazeaza doar pe continutul din feed pe care-l afiseaza aproape toti afiliatii. Oricum, imi mentin parerea ca inca pe .ro google nu penalizeaza site-urile cu continut duplicat, chiar daca este vb de continut duplicat in proportie de 90%. Daca are careva exemple de astfel de site-uri penalizate pe .ro, chiar as vrea si eu sa aflu.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
Discutam ieri subiecul asta cu KIDU, si e posibil sa fie si cineva care face un report la google, cei care sunt deranjati ca incepi sa urci in cautari.
Sau poate google detecteaza doar unele site-uri
Sincer, a observat careva pe .ro ca cei de la google tin cont de aceste raportari? eu personal am raportat cateva site-uri spam. De exemplu, era o cautare de genul "bilete avion + nume o tara mai ciudata" si pe prima pozitie era o pagina de cautare de pe un site, dar acea pagina nu avea ABSOLUT niciun rezultat sau informatie legata de bilet de avion pt tara respectiva, era doar o pagina de genul domeniu.com/bilete-avion?cauta=nume-tara si aparea keyword-ul in url, titlu si H1... Pai s-avem pardon, asemenea rezultate nu au ce cauta in google, zic eu...

Vorba lui Krumel, multa lume vede astfel de rezultate complet inutile si doar se plange, dar cati le si raporteaza, pentru a face putina curatenie pe pe .ro? Ma rog, merge si pe .com, dar macar de .ro sa ne pese putin mai mult, daca tot avem site-uri aici.