Sincer eu fac vreo 30-40 de linkuri pe zi cu Magic Submitter si niciodata n-am avut problema...
Sincer eu fac vreo 30-40 de linkuri pe zi cu Magic Submitter si niciodata n-am avut problema...
O afacere nu se face niciodata peste noapte. Cand incepi un busienss, il faci pe termen lung, si atunci ai rabdare!
Eu el spun tuturor celor care trimit cereri pentru optimizare: ai de asteptat minim 6-9 luni (in functie de vechime) ca sa incepi sa beneficiezi de rezultate. Si nu ma refer la pozitii, ci la return of investment.
Orice propietar a unei afaceri solide offline, are rabdare. De ce nu ar avea online?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Din experienta mea personala pe .ro, nu e chiar ca pe .com. Mai exact daca ai apucat sa castigi o pozitie te duci inapoi mult mai incet decat pe .com.
La un moment dat spunea cineva ca si in mod natural exista o fluctuatie a numarului de link-uri care iti vin. Poti publica zi de zi articole dar cand ai publicat unul inspirat apar inbounds in cateva zile sau saptamani chiar si cu sutele.
Acest concept de "link velocity" mi se pare ca intr-adevar e subestimat. Dar pe de alta parte e ceva foarte complex, greu de stabilit cu exactitate varianta optima. In orice caz link-uri cu o viteza relativ constanta mi se pare cel mai bine. Daca mixezi in asta cateva zile in care bagi mai multe mi se pare iarasi ok.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)