Acum sincer, mie mi se pare ca google da foarte usor pr-ul. Practic consider ca un Pr are valoare doar daca e cel putin egal cu 5. Cu un pr > 5 e ok sa ne laudam. Poate gresesc cand fac asemenea afirmatii. Daca da..corectati-ma.![]()
Acum sincer, mie mi se pare ca google da foarte usor pr-ul. Practic consider ca un Pr are valoare doar daca e cel putin egal cu 5. Cu un pr > 5 e ok sa ne laudam. Poate gresesc cand fac asemenea afirmatii. Daca da..corectati-ma.![]()
Eu am trecut de un an la programul de zi si e mult mai bine.
Ca sa nu fiu total offtopic:
PR 5 cu maglavais.ro
e normal, de aia ii zice page-rank. "page" ... "rank"prima pagina poate sa aiba rank 4 iar altele rank 2. in functie de importanta
Serban Ghita - my website
Ai mai multe link-uri bune catre desenatori.ro/galerie/ decat pentru index...Postat în original de bobu
Pentru restul: PR-ul se da in functie de activitatea offpage prestata la un site intr-o anumita perioada de timp, pentru propagarea link-urilor.
Daca ti-ai pus acum 2 saptamani 30 de link-uri catre tine nu inseamna ca ti-ai garantat PR.
Marea majoritatea a aplicatiilor in SEO au efect in timp. Probabil Black Hat SEO da rezultate mai rapida..desi nu garantez ca toti stiu sa o faca cum trebuie.
![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Catre ../galeria/ are 72 IBL.
Catre index sunt aprox.188, care se cam regasesc in cele de sus (../galeria/...)
Probl.e putin reala,cred.
Link-uri bune...am precizat. Nu cred ca numarul lor conteaza, ci calitatea.Postat în original de too_night
Iar Cristian are dreptate..nu toate site-urile au luat acum PR (si IBL zic eu, sint cam mana in mana).
Google, Yahoo! si MSN au dar IBL-uri multe si noi ptr seo-point.com Noi nu le-am avut..cel putin nu pe astea si nu asa multe..Nu prea am promovat site-ul..inca primim trafic de pe redirecturi...Postat în original de Cristian
![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Atata timp cat valuarea PR-ului a scazut nu stiu de ce va mai luptati atata pentru unul mare. Mai bine ne laudam cu IBL-uri si vizitatori proveniti din motoarele de cautare.
Boingeanu Ben
eu inca nu sunt convins de scaderea importantei PRului.. un argument ar fi ca toti si peste tot zicem ca a scazut dar alergam dupa el si-l vrem tot mai mare...![]()
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
dar a scazut valoarea sau nu ?
uni zic sa bagam PR mare ca vin si vizitatorii o data cu el, altii ( inclusiv tu ) sa lasam PRul
apropo de noapte, sunt activ, dar nu fac nimic, de lene
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)