Salut,
As vrea sa va cer niste sfaturi pentru a reusi sa optimizez un site. Site-ul prezinta saltele. Spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac. Am un buget de aproximativ 400 ron/luna momentan.
In cazul in care am postat gresit, imi cer scuze si rog moderatorul sa mute thread-ul in categoria corespunzatoare.
Cateva raspunsuri m-ar ajuta mult
1. ce sa aleg? link-uri vs advertoriale
2. nisa nu prea este dezvoltata pe bloguri, iar celelalte site-uri care fac asta nu imi vor pune niciodata un link la ei.
Ce este de facut in cazul asta? merita link pe alte site-uri cat de cat cu autoritate?(pr3, 4 sau 5?)
3. am inscris in directoare - am ales sa inscriu in 5 directoare zilnic - este ok? este prea mult? prea putin? Majoritatea inscrierilor vor fi cu inscrieri diferite, dar cu acelasi titlu: saltele.
4. Am inscris in directoare de articole, aproximativ 4-5 directoare, toate articolele cu content diferit si maxim 3 ancore - sa merg in continuare pe ideea asta?
5. site-ul este facut pe platforma wordpress, si incerc sa pun macar odata la 3-5 zile un nou articol despre saltele(cum sa le alegi, si ce inseamna diferitele tipuri de saltele)
6. Este mai puternic un advertorial pe un blog puternic, cu page rank 5 cu 3 link-uri ancora? sau este mai bine sa investesc in 10-12 advertoriale pe bloguri cu pr3, avand in vedere ca sunt comparabile la pret.
multumesc anticipat,

Răspunde cu citat