@Marius E putin probabil ca penalizarea pentru continut duplicat sa fie din cauza asemanatorilor cu site-urile concurente. In cazul de fata e vorba de penalizare continut duplicat in paginiile interioare ale site-ului. Mai mult experienta m-a invatat ca cel putin pe .ro , google nu penalizeaza pentru continut duplicat de pe alte site-uri, ci te penalizeaza daca ai continut duplicat pe mai multe pagini ale site-ului tau.
Momentan pagina index iese decat pentru numele firmei si atat, pentru nici un alt cuvant.
Clasarea pe pozitia 5 nu a fost una norocoasa, de fapt acolo ar fi trebuit sate-ul sa fie plasat daca nu era penalizarea asta pt. continut duplicat. In mod ciudat site-ul este destul de autoritar, pentru cuvantele cheie secundare iese 95% pe prima pagina. (E vorba de aproximativ 20 de cuvinte.) In afara de index, site-ul de comporta exemplar , avand 300-400 viz pe zi, de aceea nu se pune problema unui nou domeniu.
Sa zicem ca nisa ar fi iepurasi. Cuvantul meu principal pentru trebuie sa iasa homepage-ul ar fi tot iepurasi. Daca caut iepurasi pe google imi iese pe poz 15, o pagina secundara "iepurasi rosii" . Eventual as putea urca aceasta pagina in primele 10 pozitii (pentru ca nisa imi permite, concurenta fiind mica)..doar ca clientul nu e acord.
@1nesco sitelinks in plus n-am. Imi apar decat pagini autoritare ale site-ului.
multumesc pt comentarii

Răspunde cu citat