Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: pagina index a site-ului penalizata

Afișare hibrid

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    39

Implicit

@Marius E putin probabil ca penalizarea pentru continut duplicat sa fie din cauza asemanatorilor cu site-urile concurente. In cazul de fata e vorba de penalizare continut duplicat in paginiile interioare ale site-ului. Mai mult experienta m-a invatat ca cel putin pe .ro , google nu penalizeaza pentru continut duplicat de pe alte site-uri, ci te penalizeaza daca ai continut duplicat pe mai multe pagini ale site-ului tau.

Momentan pagina index iese decat pentru numele firmei si atat, pentru nici un alt cuvant.

Clasarea pe pozitia 5 nu a fost una norocoasa, de fapt acolo ar fi trebuit sate-ul sa fie plasat daca nu era penalizarea asta pt. continut duplicat. In mod ciudat site-ul este destul de autoritar, pentru cuvantele cheie secundare iese 95% pe prima pagina. (E vorba de aproximativ 20 de cuvinte.) In afara de index, site-ul de comporta exemplar , avand 300-400 viz pe zi, de aceea nu se pune problema unui nou domeniu.

Sa zicem ca nisa ar fi iepurasi. Cuvantul meu principal pentru trebuie sa iasa homepage-ul ar fi tot iepurasi. Daca caut iepurasi pe google imi iese pe poz 15, o pagina secundara "iepurasi rosii" . Eventual as putea urca aceasta pagina in primele 10 pozitii (pentru ca nisa imi permite, concurenta fiind mica)..doar ca clientul nu e acord.

@1nesco sitelinks in plus n-am. Imi apar decat pagini autoritare ale site-ului.

multumesc pt comentarii
    :)

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Emil Chelariu Vezi Post
    Clasarea pe pozitia 5 nu a fost una norocoasa, de fapt acolo ar fi trebuit sate-ul sa fie plasat daca nu era penalizarea asta pt. continut duplicat. In mod ciudat site-ul este destul de autoritar, pentru cuvantele cheie secundare iese 95% pe prima pagina. (E vorba de aproximativ 20 de cuvinte.) In afara de index, site-ul de comporta exemplar , avand 300-400 viz pe zi, de aceea nu se pune problema unui nou domeniu.
    "Ai avut mare noroc ca ai aparut ..."" = ai avut noroc ca ai confirmarea ca siteul isi merita in continuarea acea pozitie daca nu ar exista penalizarea. Am intalinit acest tip de penalizare si este data de ceva mult mai grav decat continut duplicat si din aceasta cauza penalizarea poate sa existe mul timp (mai bine de un an) si dupa rezolvarea problemelor on-page. Bineinteles ca admit ca aceleasi efecte pot fi provocate si din alte cauze. Eventual daca o gasesti te-as ruga sa ma anunti fiindca m-a preocupat f. mult acesta problema. Sunt cateva zile de cand am scapat de cea mai importanta penalizare si mai bine de un an am tot cautat cauzele.
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 22nd April 2011 la 15:19.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit Similitudine

Ma bucur ca am gasit deschis acest topic. Am si eu o problema asemanatoare insa aici este vorba de un site nou de prezentare. Site-ul a fost lansat de cca. 45 de zile, tot continutul acestuia este original (text creat de mine[text de pagina si meta description]). La o saptamana de la lansare acesta era pe pagina 2 pentru cuvantul cheie principal, toate bune pana aici ... De cca 2 saptamani acesta a disparut din cautari in sensul ca atunci cand il caut imi gasesc pagini interioare nicidecum indexul. Mai trebuie sa stiti ca a indexat si ultima virgula din acesta ....

Eu am 2 banuieli legate de acesta situatie:

1: Sandbox
    2: Am exagerat cu backlinkurile catre indexul site-ului in sensul ca in aceasta perioada (45 de zile) GOOGALAUL mi-a vazut deja 60 de backlinkuri, majoritatea avand de la PR3 in sus

Voi ce parere aveti .... Multumesc anticipat pentru raspunsuri

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. No index pe o portiune de pagina?
    De Prometeu în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 19th October 2010, 21:55
  2. Despre headingul h1 in prima pagina a site-ului
    De username în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 23rd August 2010, 10:18
  3. Diferenta intra PR site si PR site/index.html
    De Nichita în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 10th June 2009, 10:08
  4. CPanel-Index Manager E bine sa pun No index?
    De evolution în forumul Server side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th July 2008, 20:17
  5. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 25th November 2007, 20:56

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •