Miroase a update? de cateva zile serverele nu mai raspund la queryul pentru pagerank![]()
Miroase a update? de cateva zile serverele nu mai raspund la queryul pentru pagerank![]()
compara preturi si viziteaza forumul wow romania
Da Doamne...ca astept de cateva luni sa vad ce zice google de site-urile melesi ce pr imi vor acorda
![]()
Pe ce site-uri verifici? Mie imi functioneaza si imi arata PR-ul care il avem de mult... Poate ca de fapt serverele alea nu mai au acces la datele necesare aflarii PR_ului.
nu are legatura cu update de PR, la mine tool-urile functioneaza f bine
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
In general cand faci multe request-uri de PR de pe un IP (gen SEO toolbar care face requesturi pentru cele 10 / 100 rezultate setate) Google blocheaza afisarea PR catre IP-ul respectiv. Daca incerci dupa doua ore de pauza sa verifici IP-ul unui site, o sa vezi ca iti este afisat.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Cel mai probabil e faza cu update-ul pe partea de local. Cel puțin așa văd eu problema.
umm, desi the time was right, se pare ca a fost alarma falsa. sorrryyyyy. ar cam fi timpul totusi, nu?
compara preturi si viziteaza forumul wow romania
Eu sper sa nu-l mai updateze niciodata, ba chiar sa dispara de tot. Poate asa terminam cu discutiile interminabile despre PR.
@Nosfer n-are cum, prietene. Si eu as vrea, dar nu se poate. Pentru ca face parte din brandul Google... Si pentru ca are valoarea sa, nu neaparat in SERPs!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)