Eu cred ca nu afecteaza cu nimic pe nimeni. Cred ca pur si simplu e o chestiune ce tine de obisnuinta, o sa ne placa mai tarziu.
Eu cred ca nu afecteaza cu nimic pe nimeni. Cred ca pur si simplu e o chestiune ce tine de obisnuinta, o sa ne placa mai tarziu.
Poate nu vor contoriza o afisare decat daca sta cateva secunde, cat sa fie si citita de user (adica daca se opreste din tastat sau daca tasteaza cuvantul intreg userul). Altfel ar fi un non sens. Sa fii pe prima pagina pentru niste abrevieri care intamplator compun si alte cuvinte cautate ar insemna sa ai afisari nerelevante.
Se calculeaza o impresie pentru anuntul sponsorizat daca sta 3 secunde pe pagina fara sa faca refresh/cautare instant.
Cum contorizati cautarile din G Instant&Sugestii How to track Google Instant in Google Analytics | semetrical Blog
Am mutat posturile despre Google Instant intr-un topic separat. Continuati.
Misto link-ul evolution. THX.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Inca nu e clar ce influenta ar putea avea, parerile sunt impartite. Uite alt link interesant: Will Google Instant Kill The Long Tail?
Nu cred ca pot influenta cautarile long tail, in principiu noua modificare imbina sugestiile cu afisarea instanta. Sugestiile pana acum nu au modificat comportamentul la cautari, oamenii cauta long tail ptr claritate si ptr a scapa de spam. Iar faza "instanta" e rezultatul unei cautari.
In schimb, cred ca anunturile Adwords vor avea ceva de suferit... revin cu detalii.
Nu e prea util, pentru ca multi oameni tasteaza cu ochii pe tastatura si cei care nu o fac, nu ii ajuta, decat ca gasesc rezultatul cu 2-3 secunde mai repede. Sa zicem ca incerci sa cauti "tyrannosaurus rex" si rezultatul iti apare de cand ai scris "tyrann", deci gasesti rezultatul cu 2-3 secunde mai repede si nu mai trebuie sa scrii tot cuvantul care il cauti.
Good point Vladucu. Exista un procent destul de mare de oameni care fac asta...
Il gasea-i oricum mai repede cu google suggest. Isi economisesc mai repede banda lor, decat timpul nostru.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)