Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Problema de indexare google

d_alinus2004 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit Problema de indexare google

sal all,

Am un site facut de aproximativ 2-3 luni.. dupa prima saptamana a inceput google sa ma indexeze...numarul de vizitatori crestea in fiecare saptamana...insa de vreo ' zile nu stiu ce sa intamplat ca vizitele au scazut la 6-7 pe zi...specific faptul ca am un continut destul de bogat si original in descrieri...am link-uri SEO, etc...nu am facut nici o modificare in site..

Oare care ar putea fi problema??

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    35

Implicit

sandbox sau penalizare? lasa si tu un url cu site-ul sa ne dam seama exact ce e pe acolo.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    sandbox sau penalizare? lasa si tu un url cu site-ul sa ne dam seama exact ce e pe acolo.
    OK...site-ul este www.turism365.com
    Sper sa nu se considere ca doresc sa-mi fac reclama la site...Poti sa consulti traficul de la trafic.ro si sa vezi evolutia traficului..

Mersi mult pentru ajutor..!!

serj este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th November 2007
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    41
    Posturi
    132
    Putere Rep
    34

Implicit

La o simpla cautare, copy / paste in google pe 2 articole luate la intamplare de pe situl tau, iese la iveala continutul copiat de pe alte situri, continut care e identic in primele 3 4 rezultate la cautare.

Cred ca ai cam dat-o in bara si tu cu continutul duplicat. Probabil utilizatorii isi inregistreaza pensiunile/restaurantele si mai stiu eu ce, majoritatea dau copy paste la descrierea care o folosesc pentru toate siturile pe care se inregistreaza.

Parerea mea e ca iti lipseste continutul de calitate unic.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de serj Vezi Post
    La o simpla cautare, copy / paste in google pe 2 articole luate la intamplare de pe situl tau, iese la iveala continutul copiat de pe alte situri, continut care e identic in primele 3 4 rezultate la cautare.

Cred ca ai cam dat-o in bara si tu cu continutul duplicat. Probabil utilizatorii isi inregistreaza pensiunile/restaurantele si mai stiu eu ce, majoritatea dau copy paste la descrierea care o folosesc pentru toate siturile pe care se inregistreaza.

Parerea mea e ca iti lipseste continutul de calitate unic.

Da stiu..ai mare dreptate...dar nu am ce sa fac...le-am spus celor inregistrati pe site sa incerce sa modifice putin descrierea ofertelor....insa asta este problema pe "n" portaluri de turism....nu pot eu sa stau sa le scriu descrierile la oferte....Am cam 100 de anunturi scrise de mine....la articole si harti online....am observat ca google indexeaza acele pagini...insa ce ma fac cu cele aproape 1.000 de oferte postate..???...

Mersi mult pentru ajutor..!!

sht3fu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Posturi
    108
    Putere Rep
    31

Implicit

pe viitor incearca sa ii determini pe utilizatori sa posteze prima data la tine anunturile si apoi la ceilalti.
    Pentru prezent ... habar nu am

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de sht3fu Vezi Post
    pe viitor incearca sa ii determini pe utilizatori sa posteze prima data la tine anunturile si apoi la ceilalti.
    Pentru prezent ... habar nu am
    I-ti dai seama ca va fi destul de greu sa le spun..."Frate pune la mine prima data oferta ca sa ma indexeze si pe mine google" .... Multi probabil nici nu stiu ce inseamna asta...!!..ei puuun oferte in prostie acolo...pe 10-20 de portaluri...

Mersi mult oricum..sper sa-shi revina google dupa ce am mai trimis niste site-map'uri...

sht3fu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Posturi
    108
    Putere Rep
    31

Implicit

Era un trimitere subtila catre promovare (reclame) nicidecum nu ma refeream sa stai la discutii de lamurire cu userii

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de sht3fu Vezi Post
    Era un trimitere subtila catre promovare (reclame) nicidecum nu ma refeream sa stai la discutii de lamurire cu userii
    aa..Mersi mult..deocamdata nu stiu ce sa mai zic...astept deocamdata sa vad ce se mai intampla...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    74
    Putere Rep
    0

Implicit

Mai am o intrebare....In functie de ce google i-ti atribuie sitelink'uri la o cautare pe google?!..Am vazut ca de cateva zile cand caut dupa un cuvant cheie...i-mi arata site-ul meu cu inca 6-8 site link'uri...Cu toate astea in contul de google webmaster mi se spune ceva de genul "google nu a generat inca nici un sitelink pentru dumneavoastra"

Stie cineva cum se castiga aceste sitelink'uri?

Va multumesc

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema ciudata de indexare!
    De Cristi G în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 14th July 2009, 18:59
  2. problema de indexare?
    De username în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 11th July 2009, 14:54
  3. Problema indexare subdomeniu
    De recoil în forumul Google
    Ultimul Post: 7th November 2008, 11:34
  4. Problema indexare
    De Reaper în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Ultimul Post: 25th September 2007, 18:16
  5. Problema la indexare site pe google :(
    De hogash în forumul Google
    Ultimul Post: 20th September 2007, 14:35

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •