Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Fara inteles!

Buta Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    34
    Posturi
    371
    Putere Rep
    32

Implicit Fara inteles!

Salutare tuturor.Sunt administratorul site-ului jocuri4all.ro ,dupa un an de munca pe el,se pare ca o ia razna.De aproape 2 luni,parca nu "se simte" prea bine.Pentru inceput pot sa va spun un exemplu despre cautarea jocuri.Eram plasat pe pagina 2 la cautare jocuri,aproximativ 6 luni la rand,nu aveam nici o problema,mai scadea,mai crestea,dar acum s-a dus pe rapa.Scade pana pe pagina 10,dupa creste pe 9,scade pe pagina 30,dupa pe 24,iar acum se pare ca sunt pe pagina 54.La fel la celelate cautari,jocuri jetix,jetix etc. , unde apare ca rezultat cu index,insa la rezultate cum ar fi jocuri4all.ro/cat/joc ... nu am nici o problema,e stabil.Tin sa mentionez,ca tot acest timp,link-urile de pe index-ul site-ului erau cu nofollow,inafara de categorii.Se poate sa fi fost asta problema?Am scos nofollow insa nici o schimbare.Cine are o idee ce se intampla cu acest site si stiti vreo solutie,va rog sa imi spuneti.Multumesc si o seara placuta.
    Ultima modificare făcută de Buta Paul; 30th July 2009 la 12:12.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Cu aceasta unealta http://seopro.com.au/free-seo-tools/link-checker/ apar catre tine 130.572 de linkuri. Foarte multe linkuri iar site-ul are abia PR1. Sa fie o posibila penalizare? Ai facut linking catre tine prea agresiv in ultima vreme?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    34
    Posturi
    371
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu am facut link exchange exagerat,m-am limitat la LE-uri,2 link exchanges la 2-3 zile.Am uitat sa precizez,ca mie mi se indexau toate cautarile,dar am modificat sa mi se indexeze cautari cu rezultate relevante,iar PR-ul mi-a fost 3,dar dupa cum am precizat,de aproximativ 2 luni,mi-a scazut la 1.Posibil sa fi fost si din cauza paginilor care mi se indexau , cand cautai ceva,dar eu aveam 3.000 de pagini indexate doar,in google.
    Ultima modificare făcută de Buta Paul; 30th July 2009 la 12:13.

memelea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    9th July 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    257
    Putere Rep
    35

Implicit

adica site-ul tau face spam in google si tu te intreb de ce are probleme? hmmm hai sa ne gandim...
    Ultima modificare făcută de memelea; 20th July 2009 la 15:44. Motiv: reformulare

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit

Care e spam? Cuvintele cheie bolduite din stanga? Indexul cu jocuri? Nu i-as zice chiar spam. Gandeste-te ca pe un site cu jocuri nu prea ai cum sa pui text relevant iar cei care folosesc adsense pe ele o sa aiba reclame complet aiurea sau chiar public ads daca nu au text relevant.

Cat despre indexul de jocuri nu stiu ce sa zic...am mai vazut pe multe site-uri cu jocuri. Banuiesc ca e facut pentru indexarea fiecare pagini cu joc. Dar nu e mai eficient sa ai de exemplu sub fiecare joc un div cu "jocuri din aceeasi categorie"? Cred ca ar fi mai eficient pentru indexare si ai elimina si eventuale probleme cauzate de catre indexul acela masiv cu jocuri dupa litere, care mai e si sitewide.
    Ultima modificare făcută de Tudi; 20th July 2009 la 20:57.

memelea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    9th July 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    257
    Putere Rep
    35

Implicit

asta e spam:
    http://www.google.ro/search?q=site:w...&start=10&sa=N

foarte multe din cautarile respective duc la pagini fara rezultate.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    34
    Posturi
    371
    Putere Rep
    32

Implicit

Acesta poate sa fie un posibil motiv pentru care sa fiu penalizat? O sa incerc sa mai "reduc" din ele... stiu ca indexarile fara continut relevant,este considerat ca spam de google,dar dupa parerea mea nu este chiar asa de "mare" fata de altii ,care au indexate toate cuvintele cautate,la mine se indexeaza cuvintele cu continut relevant ... acum ... alea sunt din trecut,cuvinte care se indexau din orice cautari,dar ma astept sa dispara din google,daca nu o sa folosesc webm. tools.

@Tudi - jocurile dupa litere nu se vor indexa pentru ca sunt cu nofollow
    Multumesc mult pentru raspunsuri.O sa mai astept putin sa vad ce are de gand google.O seara placuta
    Ultima modificare făcută de Buta Paul; 30th July 2009 la 12:13.

warrior este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    25th March 2007
    Posturi
    273
    Putere Rep
    33

Implicit

NU ai voie sa indexezi cautarile din cadrul siteului propriu! Desi ai mascat oarecum url-ul de la cautari (in loc de site.com/search...keyword tu ai site.com/keyword), si poate multi nu si-ar fi dat seama ca alea de fapt sunt pagini de cautare, daca iti face cineva un report s-ar putea sa fii penalizat si mai drastic.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit

Atata timp cat paginile sunt relevante pentru ceea ce se cauta, NU E SPAM. Daca eu caut "jocuri cu pirati" si dau peste pagina de search in care apar sugestiile pentru jocuri cu pirati, sunt un user fericit.

Ai dreptate insa memelea ca din toate rezultatele, multe duc catre pagini irelevante, gen: http://www.jocuri4all.ro/jocuri-cu-masini3d . Asta e search spam, pentru ca e un doorway, nicidecum o pagina relevanta.

Parerea mea e ca daca gasesti o metoda prin care sa pastrezi paginile care chiar duc catre niste rezultate le poti tine. Tot ce duce catre pagini cu "nici un rezultat" trebuie scoase sau blocate.

NU ai voie sa indexezi cautarile din cadrul siteului propriu!
    Scuze, dar nu sunt de acord. Nu toti webmasterii au habar de SEO si Google si nici nu vad de ce ar trebui sa aiba. E treaba motorului sa filtreze rezultatele irelevante.

warrior este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    25th March 2007
    Posturi
    273
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    Scuze, dar nu sunt de acord. Nu toti webmasterii au habar de SEO si Google si nici nu vad de ce ar trebui sa aiba. E treaba motorului sa filtreze rezultatele irelevante.
    M-am referit la faptul ca Google-ul nu da voie, nu ca acest lucru este un fapt general.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Directorul.ORG - inscriere fara cont, fara dureri de cap
    De eNoston în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 10th June 2009, 01:03
  2. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd November 2007, 11:25
  3. cu sau fara www.
    De theSefirah în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th September 2007, 16:37
  4. Blogvertising - n-am inteles nimic !
    De tataraseni în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th November 2006, 01:54
  5. Voi Ati Inteles Ceva ?
    De tataraseni în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 18th April 2006, 10:30

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •