Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: SEO ... pozitionare...Google

vivaldi este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th November 2007
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit SEO ... pozitionare...Google

Salut!

Am cateva nedumeriri legate de SEO. sper ca intrand mai des pe acest forum sa le risipesc, sa-mi rezolv problemele specifice si sa invat lucuri noi si utile.
    Uite, nu stiu daca politica forumului permite; as dori sa discut mai intai un caz concret. Un site, pe care l-am preluat pentru promovare SEO, am mai umblat prin el (prin motor, ca la masina, ca deh, tot romanu' se pricepe... ).
    Bine, am citit liniile directoare ale Google despre acest subiect, am mai lucrat, asa avea sa zic asa...un background si chiar unele realizari (prima pagina, a doua, chiar si in engleza).
    Pentru site-ul respectiv - care e un magazin virtual de accesorii foto, camere video etc - am gandit o prelucrare pentru SEO, atat a paginilor de categorii, a paginilor lista de produse (dintr-o anumita categorie), cat si a paginii cu detaliile produsului. Din nefericire, tocmai acesta pagini de detalii nu sunt optimizate cum trebuie, cel putin nu se regasesc in cautarile pe google pentru cuvintele cheie urmarite (de mine cand am facut seo onsite).
    Daca ma puteti ajuta cu un sfat, sa-mi spuneti sa va dau adresa site-ului.
    Multumesc mult, o zi buna in continuare!
    V.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Pai tu pune intrebarea + linkul catre site si asa se va gasi cineva sa iti raspunda la intrebare.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    46

Implicit

Trecand peste faptul ca nu ti-am putea raspunde fara sa avem un link catre siteul respectiv, eu nu pot sa inteleg cum accepti un job pentru care INCA nu esti pregatit, eu asta inteleg din prima parte a postului tau. Risti sa dezamagesti si clientul respectiv, risti sa pierzi si banii, risti faptul ca omul acela nu va mai avea incredere in SEO, risti totul, DOAR ca tu sa ai un loc de joaca si sa experimentezi pe siteul unui client. Nu e ok...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Adsense Pozitionare langa imagine logo
    De Cata. în forumul Adsense
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 27th April 2007, 16:09
  2. Raport de pozitionare
    De wizzi în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 12th March 2007, 14:32
  3. Pozitionare foarte buna in Yahoo si MSN, nu si in Google
    De Dude în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 23rd February 2007, 21:52

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •