Salut!
Am cateva nedumeriri legate de SEO. sper ca intrand mai des pe acest forum sa le risipesc, sa-mi rezolv problemele specifice si sa invat lucuri noi si utile.
Uite, nu stiu daca politica forumului permite; as dori sa discut mai intai un caz concret. Un site, pe care l-am preluat pentru promovare SEO, am mai umblat prin el (prin motor, ca la masina, ca deh, tot romanu' se pricepe...).
Bine, am citit liniile directoare ale Google despre acest subiect, am mai lucrat, asa avea sa zic asa...un background si chiar unele realizari (prima pagina, a doua, chiar si in engleza).
Pentru site-ul respectiv - care e un magazin virtual de accesorii foto, camere video etc - am gandit o prelucrare pentru SEO, atat a paginilor de categorii, a paginilor lista de produse (dintr-o anumita categorie), cat si a paginii cu detaliile produsului. Din nefericire, tocmai acesta pagini de detalii nu sunt optimizate cum trebuie, cel putin nu se regasesc in cautarile pe google pentru cuvintele cheie urmarite (de mine cand am facut seo onsite).
Daca ma puteti ajuta cu un sfat, sa-mi spuneti sa va dau adresa site-ului.
Multumesc mult, o zi buna in continuare!
V.