Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Optimizare <head> ?

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit Optimizare <head> ?

Citisem odata intr-un post pe aici ca una din conditii importante pentru optimizarea SEO onpage ar fi cat mai putin cod in <head> .
    Este adevarat?
    Pentru ca lucrez la un site si pentru a-l face cat mai web 2.0 am putin cam hmm prea mult cod in head.
    Deci sunt metatagurile, chemarea pt favicon, chemarea pt css , chemarea la cateva javascripturi si cateva javascripturi puse chiar in head[scriptul lor ].
    Ei toate astea cam ocupa ceva linii bune in head, mai ales javascripturile puse in head . Nu stiu javascript deloc, dar presupun ca daca creez un fisier separat cu fiecare script din head si il chem printr-o linie ar fi mai bine?[adica , ar fi acelasi lucru, se poate? ar fi ca si un include() in php ? ] .
    Si nu stiu ce altceva as mai putea face ca sa scap de linii desi cred ca partea de sus ar scapa de ceva linii bune din head.
    Sa fac deci asa sau nu conteaza liniile din head ci cat de repede se incarca pagina[si se incarca repede] pentru robotei ?
    Multumesc pentru raspunsuri!

forapathy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    212
    Putere Rep
    33

Implicit

title, meta description, meta keywords, css includes, encodarea utf8 si mai mult nu ai nevoie in header.
    javascriptul intotdeauna incearca sa il pui inainte de </body> adica la sfarsitul paginii ca oricum se incarca ultimul.

mai vad multi cu meta=author meta=expiration-date sau prostii de astea care nu au nicio treaba ca nu le baga niciun crawler in seama.. si din ce am mai vazut faviconu e luat automat de browser nu tre sa ii zici tu unde e.. dar nu prea m-am jucat cu de alea si nu stiu sigur daca chiar asa e

si cum zicea si matt cuts .. cu cat e mai mica pagina (ca marime in kb) cu atat sunt mai multe sanse sa iti arhiveze pagina si nu sa plece crawleru si sa revina mai tarziu (cred ca asta ii zic multi sandbox).

just my 1.5 cents (ca'i criza)
    Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.

Catalin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Galati, Romania
    Posturi
    153
    Putere Rep
    30

Implicit

javascriptul sa fie intotdeauna extern si exact cum a precizat forapathy, cu cat pagina e mai mica ca marime si cu mai putin cod cu atat mai bine
    Banner, Logo, Header Design si alte editari grafice Portofoliu

mariuslmm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    30th April 2007
    Locaţie
    Craiova - Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    289
    Putere Rep
    33

Wink

Citat Postat în original de forapathy Vezi Post
    title, meta description, meta keywords, css includes, encodarea utf8 si mai mult nu ai nevoie in header.
    javascriptul intotdeauna incearca sa il pui inainte de </body> adica la sfarsitul paginii ca oricum se incarca ultimul.

mai vad multi cu meta=author meta=expiration-date sau prostii de astea care nu au nicio treaba ca nu le baga niciun crawler in seama.. si din ce am mai vazut faviconu e luat automat de browser nu tre sa ii zici tu unde e.. dar nu prea m-am jucat cu de alea si nu stiu sigur daca chiar asa e
    Probabil eu sunt unu din aia. Si nu merge deloc asa de rau dpdv al indexarii.

Nu stiu daca iti face un bine... dar in mod sigur nu te afecteaza deloc in mod negativ.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Optimizare CTR
    De Tudi în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 14th January 2008, 13:51
  2. head profile=http://adresa oarecare
    De Seinfeld în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 3rd June 2007, 21:52
  3. Ce este relevant in head
    De pdaniel în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 15th February 2007, 04:03
  4. Optimizare URL
    De biaterm în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 12th December 2006, 10:41
  5. optimizare
    De fahren în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 29th September 2005, 10:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •