Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: pica site-u! :(

ticu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th November 2007
    Vârstă
    50
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

mai oameni buni in loc sa va dati aiurea cu parerea mai bine va uitati un pic la site-ul lui si puteati sa vedeti acolo trafic.ro cu statisticile complete.

ti-a scazut traficul de la google cu aprox 65% si s-ar putea sa scada in continuare.

verifica toate link exchange-urile daca mai sunt valabile pentru ca ti-au trimis putin trafic in ultimele 2-3 zile si s-ar putea sa-ti fi scos partenerii linkul tau.
    Ultima modificare făcută de ticu; 28th January 2009 la 13:47. Motiv: typo

fabby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd August 2006
    Locaţie
    bucuresti
    Posturi
    168
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de ticu Vezi Post
    mai oameni buni in loc sa va dati aiurea cu parerea mai bine va uitati un pic la site-ul lui si puteati sa vedeti acolo trafic.ro cu statisticile complete.

ti-a scazut traficul de la google cu aprox 65% si s-ar putea sa scada in continuare.

verifica toate link exchange-urile daca mai sunt valabile pentru ca ti-au trimis putin trafic in ultimele 2-3 zile si s-ar putea sa-ti fi scos partenerii linkul tau.
    nu a scos nimeni..oricum...sa scada asa mult de la niste linkuri...
    am vazut ca eram cautat mai mult pe cuvinte legat de sex...bineinteles tinand cont ca a scazut traficu, pe cuvintele respective a scazut fata de perioada cand mergea bine.

+ ca la un momentdat...pana in noiembrie decembrie, a avut pagerank 4
    am facut nij optimizari (era un site care dc introduceam linku imi zicea probleme)..oricum am facut optimizarile esentiale pt un site..a inceput sa creasca in vizite si odata a scazut... deci?
    Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •