Sunt pe prima pagina la rezultatele cautarii cu Google dupa un cuvant care nu exista in continutul site-lui si nici nu s-a facut nici un fel de optimizare pe el.
Voi ati mai observat asa ceva ?!
Sunt pe prima pagina la rezultatele cautarii cu Google dupa un cuvant care nu exista in continutul site-lui si nici nu s-a facut nici un fel de optimizare pe el.
Voi ati mai observat asa ceva ?!
Ai IBL-uri cu cuvantul respectiv drept ancora ?
da si tu detalii despre ce keyword e vorba,ce pr are situ tau ,ce trafic ai din cuvantul respectiv...etc...ca sa putem analiza....
daca te-a linkat cineva cu anchor-ul respectiv poti sa rankezi bine chiar daca nu il ai in continutSEO bomb-urile cum se faceau? Trebuia sa aibe un om cuvantul "retard" pe blog ca sa ajunga in top in SERPs?
Din experienţa puţină pe care o am găsesc că e imposibil. Am încercat cândva să "optimizez" site-ul unui liceu pe cuvântul "scoala de cretini" (practic concurenţă zero), am construit circa 20 de linkuri dintre care 18-19 din directoare şi încă două de pe pagini "valoroase". Site-ul nu a urcat nici un pic la acea căutare, a fost în zadar totul.
Poti verifica in webmastertools daca exista ibl-uri cu ancora respectiva.
Ultima modificare făcută de alinalin0; 11th January 2009 la 19:28.
Scuzati pentru intarzierea cu care raspund dar vreo doua zile am fost departe de calculator:
1) asta e cautarea http://www.google.ro/search?hl=ro&q=...e+Google&meta= si site-ul e www.craciunul.com
2) cuvantul nu exista niciunde in continutul site-ului si nimeni nu a pus link catre site folosind tataraseni drept ancora;
3) singura explicatie ar putea fi o eventuala asociere pe care a facut-o google, pe ce criterii nu inteleg, intre numele meu de utilizator si site prin intermediul link-urilor din semnatura;
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)