Regasiti comentariul meu pe primul post deschis de Obelix.
Regasiti comentariul meu pe primul post deschis de Obelix.
Dar voi ati citit tot articolul?
Urban cand a primit de la ANRCTI reclamatia s-au apucat sa trimita si ei reclamatii. Or fi zis ca daca ii bat pe aia la cap o sa ii lasa pe ei in pace. Cam cum e in zicala aia cu "Hotul striga, Hotii!!"
Si tot prin articolul ala se plang cum ca: "Pierdem zilnic si noi si colaboratorii nostri, in medie, circa 56 de ore pe toata compania ca sa stergem aceste spamuri, adicam pierdem zilnic peste 4000 de euro la nivel de firma, insa pe nimeni nu intereseaza faptul ca intr-o luna de zile ajungem sa pierdem si cate 88.000 de euro ! Doar sa stergem niste spamuri care vin mereu de la aceleasi IP-uri , apartinand de aceiasi Internet Service Provideri". Bine, la inceput e gargara de aia baga de umplutura, cu cifre, cu sume enorme, sa vada lumea cat de importanti sunt.![]()
La sfarsit vine distractia: daca primesc spamuri de la aceleasi ip-uri nu pot sa blocheze ip-urile alea?
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Da, si din ce vad pe lista aia, majoritatea celor reclamati sunt cu adrese @yahoo.com. Penibili.
Nu stiu daca este cineva in tara aceasta nespamat de alde Urban. Atitudinea normala era sa isi ceara scuze si sa intre in legalitate. Insa atitudinea este tipica de nesimtiti, striga "ba pe-a matii". Mai mult, au tupeul sa dea in judecata, desi ei stiu sigur ca trimit spam cu lopata. Din nou, nesimtiti.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)