Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: super tare - ce idee super tare !

Afișare hibrid

popescu.costi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    25th January 2008
    Vârstă
    48
    Posturi
    56
    Putere Rep
    34

Implicit

salut si eu pe aceasta cale acest forum.

din cate stiu multi au primit oferte de la acest af. dar ce ne facem daca vine si face scandal ca respecta legea .... ce facem? am observat si astfel de practici ce vor sa ne faca sa intelegem ca trimiterea acestor mesaje este de fapt un lucru bun chiar legal pe deasupra .... desi chiar pe acest forum se discuta aprins ca acest lucru, in speta trimiterea de mesaje nesolicitate este ilegal.
    am observat ca a fost infiintata chiar o asociatie ce are unul din obiective chiar lupta impotriva spamului. in sfarsit un lucru bun (nu stiu daca mai sunt si alte astfel de asociatii).
    cu cateva zile in urma am primit un mesaj in mai multe adrese de email ale firmei pe care o administrez ce spunea ceva de genul ca au vesti bune pentru mine iar vestile bune erau ca ei firma de webdesign fiind au mai lansat un site probabil al unui client ....

personal acum incep drumul in acest domeniu, am comandat unei firme din domeniu un director web si un site de anunturi. ma bucur ca am descoperit acest forum si am aflat anumite chestii ce imi vor fi de folos, bineinteles chestiuni catalogate ca "asa nu" si sper ca voi gasi pe acest forum persoane ce imi vor raspunde anumitor nelamuriri ce probabil le voi avea in decursul timpului.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de popescu.costi Vezi Post
    salut si eu pe aceasta cale acest forum.

din cate stiu multi au primit oferte de la acest af. dar ce ne facem daca vine si face scandal ca respecta legea .... ce facem? am observat si astfel de practici ce vor sa ne faca sa intelegem ca trimiterea acestor mesaje este de fapt un lucru bun chiar legal pe deasupra .... desi chiar pe acest forum se discuta aprins ca acest lucru, in speta trimiterea de mesaje nesolicitate este ilegal.
    am observat ca a fost infiintata chiar o asociatie ce are unul din obiective chiar lupta impotriva spamului. in sfarsit un lucru bun (nu stiu daca mai sunt si alte astfel de asociatii).
    cu cateva zile in urma am primit un mesaj in mai multe adrese de email ale firmei pe care o administrez ce spunea ceva de genul ca au vesti bune pentru mine iar vestile bune erau ca ei firma de webdesign fiind au mai lansat un site probabil al unui client ....

personal acum incep drumul in acest domeniu, am comandat unei firme din domeniu un director web si un site de anunturi. ma bucur ca am descoperit acest forum si am aflat anumite chestii ce imi vor fi de folos, bineinteles chestiuni catalogate ca "asa nu" si sper ca voi gasi pe acest forum persoane ce imi vor raspunde anumitor nelamuriri ce probabil le voi avea in decursul timpului.

legal este daca: 1. au acordul tau explicit SI 2. au datele de identificare ale celui care trimite mesajele;

subliniez.. exista un "SI" intre cele 2 conditii, una nu e suficienta;

faptul ca au gasit adresa scrisa pe undeva in internet NU inseamna acord explicit (nici macar faptul ca te inregistrezi pe un forum nu e acord explicit daca nu bifezi o optiune in sensul asta si daca nu confirimi apoi de pe adresa respectiva ca tu ai dat acordul)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. sal`tare lume
    De l00ky în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 31st May 2008, 07:31
  2. Prea tare faza
    De florin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 1st October 2007, 03:40
  3. cea mai tare faza.....
    De meetzah în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 10th August 2007, 14:28
  4. Gifuri pt ajax loading - super simplu si tare :)
    De danielbuca în forumul Utile
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 11th June 2007, 23:12
  5. Cine e cel mai tare om din Romania?
    De Ovidiu Bufnila în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 1st November 2006, 23:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •