Postat în original de
popescu.costi
salut si eu pe aceasta cale acest forum.
din cate stiu multi au primit oferte de la acest af. dar ce ne facem daca vine si face scandal ca respecta legea .... ce facem? am observat si astfel de practici ce vor sa ne faca sa intelegem ca trimiterea acestor mesaje este de fapt un lucru bun chiar legal pe deasupra .... desi chiar pe acest forum se discuta aprins ca acest lucru, in speta trimiterea de mesaje nesolicitate este ilegal.
am observat ca a fost infiintata chiar o asociatie ce are unul din obiective chiar lupta impotriva spamului. in sfarsit un lucru bun (nu stiu daca mai sunt si alte astfel de asociatii).
cu cateva zile in urma am primit un mesaj in mai multe adrese de email ale firmei pe care o administrez ce spunea ceva de genul ca au vesti bune pentru mine iar vestile bune erau ca ei firma de webdesign fiind au mai lansat un site probabil al unui client ....
personal acum incep drumul in acest domeniu, am comandat unei firme din domeniu un director web si un site de anunturi. ma bucur ca am descoperit acest forum si am aflat anumite chestii ce imi vor fi de folos, bineinteles chestiuni catalogate ca "asa nu" si sper ca voi gasi pe acest forum persoane ce imi vor raspunde anumitor nelamuriri ce probabil le voi avea in decursul timpului.