Revin si eu cu cateva idei:
1. Ti se pare ca este un mesaj TRIMIS de pe Vrajitorul.eu, sau este newsletterul Urbannews.ro?
2. As vrea sa stiu si eu de unde faci legatura aceasta cu mine si in al doilea rand de unde pana unde iti arogi dreptul de a jigni.
3. Ignorarea nu mi se pare ca a fost, poti verifica ca am raspuns pe blog-ul lui TIM imediat dupa ce a postat ceva cu privire la mine intrucat el a facut-o intr-un mod corect, decent si mai ales respectuos. Tu, spre deosebire, ai incalcat regluamentul forumului si pe cel al bunului simt si de aceea am considerat ca nu merita sa iti raspund.
Cod:
4. Nu folositi un limbaj neadecvat. Prin limbaj neadecvat noi intelegem: injuraturi, lipsa bunului simt, aducerea de jigniri la adresa altor membrii sau la adresa echipei de moderare / administrare (indiferent de natura jignirilor) precum si intervenirea intr-un subiect, in care sa creati o disputa, folosind afirmatii malitioase si nefondate. Deasemenea, in cadrul forum-ului Seopedia nu se accepta rasismul sau orice fel de discriminarea sociala sau culturala. Daca nu intelegeti pe deplin regula aceasta, fiti : calmi, maturi, intelegatori si mai ales saritori la problema aproapelui.
Parerea mea cu privire la acest subiect este urmatoarea:
Acordarea de amenzi cu privire la SPAM este un lucru bun, dar ar fi trebuit facut in conformitate cu legea si nu dupa ureche.
Cine doreste sa inteleaga mesajul trimis de mine sa o faca, cat despre tine Obelix nu vad de unde aceasta inversunare la adresa mea ori de unde esti asa sigur ca afacerile mele se vor duce in jos.