ACEST MESAJ NU ESTE SPAM.
PRIMIT ACEST SCRSOARE CA CAND VATI INREGISTRAT LA
WWW.SMARTY.RO V-ATI INREGISTRA CU EMAILU LA NOI
oricum chiar daca nu v-ati inregistrat la noi, inregistrativa acum si contactatine ca sa va trimitem din nou acest mesaj fara sa mai fie considerant spam.
ca avem vre-o 700 de milioane de adrese de email si nu mai stim care sunt aia care sau bagat la noi si care nu.
oricum am trimis acum putine scrisori dinastea si o sa ne cerem scuze la aia despre care am scris zilele trecute in forumuri ca eram jelosi intradevar si eram distrati si nu ne-am dat seama ce facem.
ca altfel daca nu ne cerem scuze ne inchid domeniul si ni-l baga in lista de cacat adica in lista aia care nu mai merge sa trimitem mailuri si pe urma inchide rnc-u domeniu pentru spam.
daca nu rnc-u, atunci o sa trimitem si la lumea de afara vre-o cateva zeci de mii de mailuri ca poate sunt si pe acolo romani.
daca vedem ca nu deranjeaza pe nimeni, trecem la milioane/zeci de milioane. si atunci cu siguranta ca global registration o sa ne LARGEASCA domeniul DE TOT p[entru ca ne-am luat clienti multi prin reclama asta
CARE NU ESTE SPAM ORICUM SI AVEM SI DOVADA. CA VA INREGISTRATI ACUM LA NOI PE SAIT SI NU MAI SE CONSIDERA SPAM.
asadar doamenelor si doamnilor va asteptam acuma ca cat este valabila oferta ca altfel ma duc iar pe forumuri si vorbesc fara sa gandesc si imi spufeaza elena ip-u de la server si foloseste smtp-ul meu sa nu mai pot nega ca v-am contactat eu.
A zis oricum ca ne invata daca nu ne pricepem.. dar noi ne pricepem la astea ca suntem cei mai tari nu ?
Si stim si ce inseamna un numar asa mare de mailuri si tinand cont de cate reply la faild / delay s-au primit intr-un timp asa de scurt, intelegem ca 700 de milioane de mailuri se pot trimite in maxim 2 saptamani puse unde trebuie si cu o lista de 30 de smtp-uri care se cumpara cu 5$ bucata de pe mirc si se folosesc rdp-uri
daca stim ce este alea ca daca nu stim.... plm.. invatam si noi ca am invatat si romana la scoala ca cand eram mic mergeam.
Poate pe unii o sa supere mesajul asta si o sa ii deranjeze nu e bai. ca suntem cei mai tari nu?
< AVERTISMENT - SMARTY > > >sa nu mai vorbeasca gura fara tine si sa nu incerci vre-o prostie ca te fac de boala copiilor. nu stii cu cine ai deaface si te fac de te duci si la parnaie. Asta a fost un mic avertisment ca sa nu te mai apuci sa scrii aiurea despre lume pe forumuri.
Acest mesaj a fost trimis la 10.500 de mailuri reale plus cateva mii fake sa primesti multe re-uri dinastea. In cazul in care nu iti ceri scuze si tu si ala cu smart-hosting, sau incercati vre-o manevra v-am inchis site-urile.