Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: rosf.ro/ RoSFdb.ro / nemira.ro

lvl100 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th December 2006
    Posturi
    41
    Putere Rep
    36

Implicit rosf.ro/ RoSFdb.ro / nemira.ro

Spamul- ultima frontiera. Klingonienilor de la editura Nemira vad ca au inceput sa le falfaie ceva diode, de am ajuns tinta ultimului val de spam. Si acuma nu e de ajuns sa spameze doar de pe situl lor, nuuu in acelas timp pun si "third parties" sa spameze pentru ei. Simultan.
    Mie chiar imi pare rau, pentru ca a existat o vreme cand ii apreciam mult ca editura si am cumparat o tona de carti de la ei. (intotdeauna din magazin, nu prin comenzi postale sau online deci nu aveam cum sa ma inscriu la ei nici macar din greseala)
    Acuma draq sa mai cumpere de la voi. Si sper din toata inima ca si ceilalti spamuiti sa faca la fel.

Va trimitem acest mesaj de informare fara ca acesta sa reprezinte o obligatie comerciala
    Am intalnit mesajul asta intr-o gramada de spamuri. Poate nu vad ceva evident, dar ar putea cineva sa-mi explice cum un necunoscut ar putea trimite unui alt necunoscut un mail care sa il oblige comercial

From Libraria Virtuala Nemira Wed Jan 24 08:06:04 2007
    X-Apparently-To: xxxx@yahoo.com via 209.191.68.233; Wed, 24 Jan 2007 18:51:47 -0800
    X-YahooFilteredBulk: 82.76.73.155
    X-Originating-IP: [82.76.73.155]
    Return-Path: <newsletter@nemira.ro>
    Authentication-Results: mta298.mail.mud.yahoo.com from=nemira.ro; domainkeys=neutral (no sig)
    Received: from 82.76.73.155 (EHLO deepblue.nemira.ro) (82.76.73.155) by mta298.mail.mud.yahoo.com with SMTP; Wed, 24 Jan 2007 18:51:47 -0800
    Received: from WEBSALES (unknown [10.10.10.140]) by deepblue.nemira.ro (Postfix) with SMTP id 77AF2130515 for <xxxxx@yahoo.com>; Wed, 24 Jan 2007 18:08:49 +0000 (Local time zone must be set--see zic manual page)
    Reply-to: "Libraria Virtuala Nemira" <unsubscribe@nemira.ro>
    From: "Libraria Virtuala Nemira" <newsletter@nemira.ro> Add to Address Book Add Mobile Alert
    To: xxxx@yahoo.com
    Subject: Reduceri speciale la Libraria Virtuala Nemira
    Date: Wed, 24 Jan 2007 18:06:04 +0200
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: text/html
    X-Priority: 3
    X-MSMail-Priority: Normal
    X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165
    Message-Id: <20070124180850.77AF2130515@deepblue.nemira.ro>
    Content-Length: 7994

From ROmaniaSF online .RO Mon Jan 22 05:49:57 2007
    X-Apparently-To: xxxx@yahoo.com via 209.191.68.235; Mon, 22 Jan 2007 09:19:07 -0800
    X-Originating-IP: [82.76.73.155]
    Return-Path: <romania@sfonline.ro>
    Authentication-Results: mta456.mail.mud.yahoo.com from=SFonline.ro; domainkeys=neutral (no sig)
    Received: from 82.76.73.155 (EHLO deepblue.nemira.ro) (82.76.73.155) by mta456.mail.mud.yahoo.com with SMTP; Mon, 22 Jan 2007 09:19:06 -0800
    Received: from WEBSALES (unknown [10.10.10.140]) by deepblue.nemira.ro (Postfix) with SMTP id 33C2710FE44 for <xxx@yahoo.com>; Mon, 22 Jan 2007 15:52:47 +0000 (Local time zone must be set--see zic manual page)
    Reply-to: "ROmaniaSF online .RO" <ROmania@SFonline.com>
    From: "ROmaniaSF online .RO" <ROmania@SFonline.ro> Add to Address Book Add Mobile Alert
    To: xxxx@yahoo.com
    Subject: Primul concurs SF al anului 2007 la www.rosf.ro
    Date: Mon, 22 Jan 2007 15:49:57 +0200
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: text/html
    X-Priority: 3
    X-MSMail-Priority: Normal
    X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165
    Message-Id: <20070122155247.33C2710FE44@deepblue.nemira.ro>
    Content-Length: 6923

BogdanM este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    27th November 2006
    Posturi
    51
    Putere Rep
    36

Implicit

Poate sa-l oblige comercial in conditiile in care este o oferta de a contracta.
    Pentru ca atunci daca tu accepti oferta, el nu mai are voie sa si-o schimbe...

Cazul cel mai frecvent este cind un magazin online pune un pret cu un 0 mai mic, ( de ex 10 ron in loc de 100 ron) ei o o oferta ferma si deci celor care accepta pretul nu li se poate zice : stai, nene ca am gresit...

Oricum e o timpenie, pentru ca in corespondeta privata nu are ce cauta, ci ar fi vorba de oferta publica...
    Uh, dreptul asta...

necropsique este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    45
    Posturi
    374
    Putere Rep
    38

Implicit

mda, pacat de Nemira.. trist, trist

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th December 2006
    Posturi
    41
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de BogdanM Vezi Post
    Poate sa-l oblige comercial in conditiile in care este o oferta de a contracta.
    Pentru ca atunci daca tu accepti oferta, el nu mai are voie sa si-o schimbe...

Cazul cel mai frecvent este cind un magazin online pune un pret cu un 0 mai mic, ( de ex 10 ron in loc de 100 ron) ei o o oferta ferma si deci celor care accepta pretul nu li se poate zice : stai, nene ca am gresit...
    Oricum ai privi cazul, o contactare unilaterala, mai ales intre doua parti care nu au absolut nimic in comun si nu se cunosc, nu poate creea obligatii.
    Daca tu initiezi comunicarea si ei iti raspund, sau daca ei iti fac oferta si tu accepti e posibil.
    Dar in rest un simplu mail in care ei isi promoveaza marfa, fara sa aiba nici cea mai mica idee cine e destinatarul, nu poate creea nici un fel de obligatii. Prin definitie obligatiile necesita consimtamantul a cel putin 2 persoane/entitati ca sa apara. Fraza citata e o aberatie totala , ca si de altfel toate disclaimerelor spamerilor.
    Aaa..am uitat. De fapt este o obligatie. Obligatia morala de a refuza sa cumperi vreodata de acolo si sa imprastii vestea ca si altii sa faca la fel.

ibis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th September 2006
    Locaţie
    Bugibba
    Vârstă
    46
    Posturi
    215
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de lvl100 Vezi Post
    Acuma draq sa mai cumpere de la voi. Si sper din toata inima ca si ceilalti spamuiti sa faca la fel.
    Eu am fost unul dintre cei mai fideli cumparatori de la Nemira si este o editura pentru care am tot respectul. Nu cred ca trebuie acuzata Nemira, ci Nemira.ro. Mai mult ca sigur, cei din conducerea editurii habar nu au despre ce se intimpla. Probabil ca au angajat niste "experti" care sa le administreze site-ul si asteapta si rezultate. Aia, vazind cat pot, au ajuns la concluzia ca singurul mod in care pot promova site-ul este prin spam. Nu cred ca asta inseamna sa nu mai cumparam de la Nemira, sau sa condamnam editura. Poate ca nu ar fi rau sa le trimiti un mail celor din conducere, in care sa spui ce s-a intimplat (ideea e ca, de obicei, tot cei care administreaza site-urile vad primii mail-urile, asa ca nu stiu ce rezultat va avea). Dar tare bine ar fi sa afle si cei de la Nemira ce oameni au angajat.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th December 2006
    Posturi
    41
    Putere Rep
    36

Implicit

@ibis este foarte posibil sa fie cum spui tu, dar tot sunt vinovati.
    E ca in politica. Iliescu sarac si cinstit ne vrea binele , in timp ce din cauza coruptilor pe care el i-a condus si le-a fost tata si mama ajunsese tara asa cum era, fara nici o vina din partea lui...LOL
    Aici e vorba de o atitudine si mentalitate pe care noi romanii trebuie sa ne o schimbam , daca dorim sa avem parte de mai bine si nu sa ramanem acleasi popor care inghite totul , fie ca ii convine sau nu.
    Cu toate ca repet, si eu am cumparate zeci de carti de la ei, (probabil vreo 70-80, daca nu mai multe, n-am stat sa le numar) trebuie luat atitudine. E o economie de piata Cumpar de la tine pentru ca am o impresie buna. Incepi sa joci murdar, nici o problema mai sunt 10000 de edituri de unde pot sa cumpar.
    Ma doare undeva daca webmaster a fost ales instalatorul sau vreunu pe care are nickul smekerash_mafia`14}{ care o freaca pe mirc toata ziua. Editura i-a angajat, ea trebuie sa raspunda.

PS
    Acuma am observat de fapt ca si la spamul cu rosf.ro/ RoSFdb.ro de fapt nu sunt third parties car ii fac reclama, ci tot nemira.ro. Care se pare ca nu au fost multumiti sa faca doar un spam si sa puna acolo tot ce ii durea pe ei, trebuiau sa trimita cate un mail in parte, de pe situri diferite. Bleah

ibis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th September 2006
    Locaţie
    Bugibba
    Vârstă
    46
    Posturi
    215
    Putere Rep
    36

Implicit

Nu stiu, fara sa o dam in politica, am oftat cind am citit postul tau, pentru ca... mi-am dat seama ca ai dreptate. Nu stiu ce se intimpla. Dar din punctul meu de vedere, Nemira era un simbol... probabil ca trebuie sa ne resemnam. Daca si Nemira a inceput sa faca spam, mai ramane sa primim mail-uri spam de la presedintie..

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •