Citat Postat în original de Tom Vezi Post
1 Nu vreti sa-l vindeti? Va deranjez ca tip prin magazin? Zi domne se poate sau NU? De ce NU? DA zi domne de ce NU? Banii mei nu mai e buni? Ce au cei 50 euro? Zi domne! etc

2 Daca eu cer 500 si tu oferi 5, ma jignesti! Nici nu se pune problema de nogociere aici. Dar cand eu cer 10 si tu oferi 5, se negocieaza, e NORMAL.

3 De ce-l certi? De ce-l spamezi? De ce-i explici tu ca nu face 50?

4 Nu-ti inteleg reactiile de mai sus, le consider chiar absurde, comuniste, dar se pare ca in afara de a te supara pe mine, nu vrei sa pricepi, asa ca explicatiile sunt inutile.

rezumat: cerere de oferta, OK, oferta = spam. Daca nu ai timp de pierdut, atunci trimite oferte, dar nu te mai crede Fat Frumos, cand tu joci in Ali Baba.
1: a tipat cineva de ce nu vrea 2dor sa posteze cu 5 eur? am zis ca a cataloga mailul ca spam este gresit. e problema ta ce citesti, unde si mai ales ce intelegi dintr-o definitie (a spam-ului in cazul de fata)

2: daca te simti jignit ca ofer 5, eu cum ar trebui sa ma simt cand tu ceri 500 in loc de 5? onorat? invata sa privesti lucrurile din ambele puncte de vedere, nu doar din pct tau. o negociere poate avea loc indiferent de situatie (daca vrei sa negociezi, daca nu, te poti simti jignit ca o stare normala)

3: nu am certat, nu am spamat, nu am explicat. Nu am numit pe cineva, am prezentat niste posibile scenarii de reactie. Nu am nimic cu 2dor (daca la el faci referire) ca nu vrea sa posteze. Nu consider site-ul lui 2dor ca ar valora 5 eur. Daca asta s-a inteles, imi cer scuze, nu a fost intentia. Intentia a fost sa se inteleaga un pct de vedere.

4: nu ma supar pe tine. avem o divergenta de opinii in care tu invarti lucrurile in orice fel (chiar daca are sau nu legatura si/sau relevanta) pentru a incerca sa ma convingi (sa ne convingi) ca ai dreptate.

Daca eu cer 500 si tu oferi 5, ma jignesti! Nici nu se pune problema de nogiciere aici. Dar cand eu cer 10 si tu oferi 5, se negocieaza, e NORMAL. - serios ? pai e cam acelasi lucru, ia mai citeste odata...

cerere 500 / oferta 5
cerere 10 / oferta 5

de ce nu poate exista negociere? ca te simti tu jignit? ca e diferenta mare? dar daca te supraevaluezi tu in loc sa te subevaluez eu?

Asa ca tom, daca tot o dam in metafore ... nu te mai da actor de Wolf of Wall Street, daca tu esti actorul principal din Suleyman Magnificul.

deja o dam in cancanul clasic ... si nu cred ca forumul e fascinat de discutiile noastre. le putem avea in privat daca vrei.

o zi frumoasa tuturor !