Rezultate 1 la 10 din 27

Subiect: S30p3d1a Rulz

Afișare hibrid

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@maldinii - e simplu, daca fac o oferta fara sa specific modalitatea de contact, mi se pare destul de clar ca se adreseaza membrilor.
    Au fost cazuri in care am fost contactat pe formularul de contact al unui site pe care il aveam uitat la profil. Nu mi se pare deloc o practica "decenta" sa abuzezi ni felul asta.

Cand i-am explicat omului ca - asa cum scria pe anunt - anuntul se adreseaza doar membrilor seopedia, a inceput sa insiste sa il recomand, sa poata sa isi faca cont, sa beneficieze de oferta.
    Din cate stiu Seopedia nu e site de anunturi. Nu stiu de unde si pana unde se "subintelege" ca anunturile de aici sunt pentru toata lumea.
    Anunturile pentru toata lumea se pun pe site-urile de profil, pe site-urile de anunturi.

Unde e spam-ul? Asta sper ca e o gluma
    Trust, but verify.

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    42

4 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    @maldinii - e simplu, daca fac o oferta fara sa specific modalitatea de contact, mi se pare destul de clar ca se adreseaza membrilor.
    Au fost cazuri in care am fost contactat pe formularul de contact al unui site pe care il aveam uitat la profil. Nu mi se pare deloc o practica "decenta" sa abuzezi ni felul asta.

Cand i-am explicat omului ca - asa cum scria pe anunt - anuntul se adreseaza doar membrilor seopedia, a inceput sa insiste sa il recomand, sa poata sa isi faca cont, sa beneficieze de oferta.
    Din cate stiu Seopedia nu e site de anunturi. Nu stiu de unde si pana unde se "subintelege" ca anunturile de aici sunt pentru toata lumea.
    Anunturile pentru toata lumea se pun pe site-urile de profil, pe site-urile de anunturi.

Unde e spam-ul? Asta sper ca e o gluma
    Nu am ce sa zic mai mult , mi-am expus punctul de vedere ce este pe google este public, de exemplu, eu daca vreau sa cumpar un voucher emag, dau un search pe google si vad asta : http://forum.seopedia.ro/vouchere-cu...cher-emag.html, si il contactez pe claudiu , eu sunt interesat sa cumpar, el zice ca vrea sa vanda, unde e spam ? Daca nu vrei asta, nu postezi public, pui noindex pe seopedia etc.
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google.be rulz
    De alinush în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 21st September 2006, 19:21

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •