Vladimir, esti rau.
Cu Madalin Matica m-am intalnit de patru ori in toata viata mea. La birou la semnarea contractului, la Internetics unde am fost amandoi speakeri, la un eveniment Vodafone unde amandoi am fost speakeri, la un pranz unde au participat si alti colegi de-ai lui si unde fiecare si-a platit ce-a consumat. Atat.
De aici si pana la a spune ca fac parte din "familie" este mult.. desi nu m-ar deranja. Personal il gasesc pe MM charismatic... mi-ar place sa comunic mai mult cu el.. sigur as avea de invatat.
Eu am vrut sa-ti dau un sfat care sa-ti fie de ajutor.. tu incepi sa te iei de mine. Nu sunt eu dobitoc acum ca m-a mancat in fund sa-ti zic doua vorbe in loc sa-mi vad de ale mele?
Si in definitiv tu chiar crezi ca o firma care face afaceri in mediul online (un mediu extrem de transparent si in care comunicarea este mai mult decat facila) si care are peste o suta de clienti si care da buleli si tepe ar mai putea sa continue? Nu ar sari aia o suta de clienti in sus pe toate blogurile si toate forumurile posibile? C'mon.. mai bine tac ca iar te iei de mine...
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.