Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
Nu stiu ce sa zic, sincer sa fiu mie mai multa incredere (dupa aspectul siteului) imi ofera romarg. Pai, na ce cautasi eu pe Google a aparut inregistrare-domenii.ro ca prim rezultat si parca vazusi si pe forum o recomandare catre ei. Totusi daca pun domeniul pe numele meu si sa zicem ca dupa ce prin absurd siteul meu va deveni super popular iar ei vor vrea sa l "fure" pot sa-i aduc in instanta, sau cel putin sa rezolve Rotldul.
Nu de alta dar chiar am patit cu un domain register pe .com si a trebui sa apelez la cei de la ICANN. Au raspuns atat de repede si promt , mi am rezolvat pierderea domeniului .com in 1 zi.
Mie unul imi suna bine acea reclama gratuita de 140 de euro pentru inceputul siteului si de aceea ma tenteaza sa iau de la ei.
De la oricine comanzi vei primi factura, si vei putea verifica domeniul daca este pe numele tau. La domeniile .ro nu se schimba proprietarul usor.

Referitor la reclama in valoare de 140eur, sa ne spui dupa daca ai avut rezultate cu ea, din cate stiu e doar in ceva retea de site-uri ale lor.