Gresesc eu, sau domeniul este "untold" si marca este "untold festival"?
Gresesc eu, sau domeniul este "untold" si marca este "untold festival"?
Nu prea e asa, depinde de mai multe aspecte.
Exemplul cu vodafone inregistrat de "telemobil" pe vremea cand exista connex.
Cei de la telemobil au vrut 10 milioane de dolari pe domeniu, cei de la vodafone au oferit 1 milion, ca in final sa-l castige in instanta "gratuit".
Este adevarat ca argumentul in instanta a fost faptul ca cei de la telemobil nu au reusit sa demonstreze ca au folosit "vodafone" pentru ei, ceea ce n-ar fi cazul cu seopedia.
Le-am scris celor de la festival pe FB, dar nu am primit nici un fel de raspuns.. de vreo luna deja..
Cum zice si Dan, domeniul e untold iar marca inregistrata e "untold festival"..
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Si e interzis sa revinzi un domeniu ?![]()
Am inteles. Atunci o sa-l cedez cu titlu gratuit celui care o sa-mi cedeze gratuit o anumita suma de bani![]()
Acum, serios, de la posibilul conflict cu cei de la Festival, ajungem la faptul ca nu am voie sa vand un domeniu .ro .. Nu ca nu ati avea dreptate, dar toata lumea vinde, nu cred ca e cazul sa speriem lumea pe acest topic.
Te-ai gandit la faptul ca domeniul nu prea iti apartine fiind achizitionat cu plata anuala? Vezi aici: Untold.ro Whois Lookup - Who.is - Who.is
Problema cu cei de la Untold Festival e destul de simpla, in sensul ca ei negociaza(daca au ceva de negociat) cu detinatorul de drept al domeniului si cel de la care tu il inchiriezi anual contra xx euro.
Numele e fain, e usor de retinut si destul de brandabil. Insa daca nu poti monetiza site-ul promovand festivalul, cam care este valoarea domeniului? Ce pret vrei pe el?
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)