Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 59

Subiect: Domenii .ro pe viata

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

In concluzie vor face ce vor ei.Si cat vom cauta pe bursadedomenii vom gasi site-uri si mai scumpe la extesie.Extensiile bune nu se vor gasi aiurea pe net.Nu va schimba cu nimik,doar va da sansa celor care lucreaza in domeniu sa aiba un portofliu si mai bogat (numele site-urilor ^bune^ nu vor aparea niciodata pe piata).Noi vrem sa sustinem niste taxe in plus(asa ne place) Tara cu 2 presedinti.Proiecte noi,nu vor aparea ca ciupercile dupa ploaie.Extesii sunt mii in romania necumparate.Dar toti viseaza acuma sa inregistreze sport.ro si sa vina protv sa zica i-a frate 50 de mii ca a-i fost einstein.Din pacate asta e mentalitatea romanului ^ am puso frate^...Parerea mea e ca totul va ramane la fel si vom plati ca magarii m-ai mult..altceva nu vad la orizont

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    52
    Posturi
    1.344
    Putere Rep
    45

Implicit

Ar fii benefic ca Rotld sa treaca cat de repede la plata anuala a tuturor domeniilor, multe domenii stau blocate, cei care le-au cumparat sperau sa se inbogateasca din ele, lucru care nu s-a intamplat. Cei care detin domenii .ro cu nume premium si ar fii primit pe ele sume imense, sunt convins ca le dadeau. Un exemplu, cel care are facebook .ro poate devenii milionar in euro? Nu s-a discutat niciudata de sume mari primite pe domenii .ro, un alt exemplu ar fii mobile.ro cat credeti ca s-a primit pe el?
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

@felix, revino-ti te rog, domeniile bune blocate vor ramane in continuare blocate, fie de actualii proprietari care nu se vor uita la o taxa anuala fie de noii proprietari, rude apropiate a angajatilor rotld. Daca cineva nu e deacord cu mine sa spuna, dar ma indoiesc ca se va intampla altfel.

@100R hai ca imi schimb exemplul cu adidasii in cel cu biciclete inchiriate. Te duci si inchiriezi o bicicleta. Ala iti zice ca te costa 200 RON pe termen nelimitat dar peste o saptamana vine si iti zice ca: frate, ori achiti 40 RON pe an ori iti iau bicicleta. Iti convine ? Crezi ca e legal ?

Cum ar fi ca tu luni 24 septembrie 2012 sa achiti 200 RON ca sa inregistrezi un .ro iar pe 1 Octombrie 2012 sa se introduca plata anuala a domeniilor si sa te mai oblige sa platesti alti 40 RON ca daca nu iti ia domeniul, iar altii sa plateasca 40 RON si sa aibe domeniul pe un an.
    Sau hai sa zicem ca iti da un an gratis ... si la anu in 24 septembrie 2013 platesti la fel ca restu 40 RON in conditiile in care cu un an in urma ai platit 200

Ma indoiesc ca se va intampla asa ceva si ma gandesc ca sunt si ei constienti ca se vor deschide la atacuri in instanta daca fac astfel de magarii

@neo, excelent postul
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Eu n-am zis ca vreau sa faca ei asta, ma gandeam ce scuze ar putea avea ca sa introduca taxa anuala.

"Nelimitat", aici poate fi confuzia, au zis ei ca e nelimitat? sau au specificat ca pot introduce taxa anuala de la inceput, doar deocamdata ea nu exista.

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    52
    Posturi
    1.344
    Putere Rep
    45

Implicit

Eu am vrut sa va previn, azi cumperi un domeniu .ro cu 54$ sau cat e taxa si in cateva luni este posibil sa treaca la taxa anuala. Sunt convins ca rotld trebuie sa se subordoneze ICANN, si trebuie sa foloseasca o protectie criptata pentru ca angajatii rotld sa prea domeniile, la fel cum este pe com. Pe com nu am putea banuii angajatii ICANN ca vor sa isi blocheze domeniile?
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de felix Vezi Post
    Pe com nu am putea banuii angajatii ICANN ca vor sa isi blocheze domeniile?
    Ba da ! Cine imparte parte isi face ! ( E LEGE ORIUNDE IN LUME ). Nu e nimic de criptat. In secunda in care se da drop se reinregistreaza de rotld ... practic se mai ataseaza o comanda dupa comanda de drop ... hai sa fim seriosi. Garantez ca domenii bune nu vor fi prinse de muritori de rand.
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Iulian Grecu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    8th February 2012
    Posturi
    288
    Putere Rep
    29

Implicit

O soluție cred că ar fi să nu mai putem cumpăra domenii pe viață, o perioadă mai măricică, iar după acea perioadă mai măricică să se treacă la plata anuală, iar cei cu domenii pe viață să li se acorde încă 1 an de la data înfințări sistemului de plată anual.

Sper să nu mai fi zis cineva treaba asta, nu am citit paginile 2 și 3, rușine să-mi fie.

Radu.R este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    27th February 2011
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    366
    Putere Rep
    31

Implicit

Sincer, a fii ceva, e foame de bani prea mare ca sa nu fie, doar ca, de platit vom plati tot noi ca doar asa mai intra niste bani la buget. Oricum ar fii in idee vor face cum vor ei si vor veni cu niste comunicate de presa in care vor promite marea si sarea, iar pe urma or sa ne taie de pe lista Totusi, sunt curios cum vor proceda, va fii tipic Romanesc sau vor avea si ceva profesionalism ? Asta ca sa compenseze pentru domeniile inregistrate deja..
    tosin.

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    52
    Posturi
    1.344
    Putere Rep
    45

Implicit

@StarNet: nu am auzit niciodata de vreo asociatie sau uniune a firmelor de hosting si reseller de domenii, daca am avea asa ceva ei ar trebuii sa vada conditiile de inregistrare la Rotld si sa supervizeze operatiunile, in caz de nereguli se poate face un raport la ICANN.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Prada se imparte intre cei mari care au sistemul, un domeniu solicitat de mai multi la acelasi registrar ar intra la licitatie (daca e backorder) prins de registrar, iar registrarul daca e interesat (printr-un fals cumparator) poate licita un pret extrem de mare. Eu am venit cu solutia confirmarii anuale a domeniului, fara plata, adica, daca domeniul nu e confirmat, prin mail sau altfel, cu o perioada de gratie sa zicem de 6 luni atunci sa fie lasat liber. Astfel s-ar elibera ceva domenii care chiar sunt abandonate.

O vina o au si firmele pentru termenul "pe viata" au abuzat de termenul asta in scop de marketing prostind oarecum cumparatorii, acum ele au o problema pe care o paseaza RoTLD, ele singure (care au folosit "pe viata", au creat cumparatorii anti plata anuala pentru ca au zis ca totul e "nelimitat", "pe viata", acum ce se asteapta ca aceeasi cumparatori sa spuna ok, platim anual, multi au cumparat .ro si nu .com pentru ca nu era plata anuala, chiar au crezut ca sunt "pe viata").

Posibil vor trece RoTLD in subordinea altei institutii si cum s-a mai zis anterior probabil vor rezilia contractele vechi, si vor trece la plata anuala.
    Trecerea la plata anuala e din nou in discutie aici, ca s-a schimbat guvernul, vin alegerile.
    Ultima modificare făcută de 100R; 22nd September 2012 la 12:28.

Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. [Vand] mrhost.ro domeniu pe viata
    De dumars în forumul Domenii
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 20th August 2012, 19:28
  2. Forum despre viata de cuplu
    De dojo în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 30th August 2007, 18:46
  3. Puteti salva o viata!
    De Diana în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8