vreau si eu un pret pt meciuri.infi si lag.ro
vreau si eu un pret pt meciuri.infi si lag.ro
mai sunt si altii ce au platit si nu au primit serviciile, si voi riscati sa platiti domeniul si sa nu il primiti, asa ca mare grija, nu este un om cinstit, inseala si trage tepe cand poate.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
daca transfer primul nu vad problema ..
De vreo 4 luni promiti ca rezolvi problema in cateva zile asa ca ...................... dupa ce vad ca iti achiti obligatiile te mai bag in seama
trimite-mi si mie pm cu pretul pentru meciuri.info te rog
mersi
Haideti ca am pus si preturi ... transfer primul ... sau daca tot nu doriti asa .. gasim un user de incredere dupa forum care sa fie intermediarul dintre noi .
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
preturile sunt negociabile
Valabil in continuare si se negociaza destul la cele ro ... deoarece am niste probleme financiare
valabil
Ultima modificare făcută de Shumy; 4th May 2012 la 17:01.
toate domeniile sunt inca valabile .. nu mai am timp sa ma ocup de ele ...
toate la pretul de 1100 lei .. Urgenta fiananciara ... doar astazi si maine
Si eu astept de cateva luni sa-si "revina" site-urile. Am cumparat link-uri de la el pe 6 site-uri, intr'adevar pe o suma mica, 25 euro/ un an de zile, iar link-urile au stat pe site-uri 2-3 luni, ceva de genu' si apoi, intr-un final, le-a scos pe toate.
Rusu Mihail .. va trebui sa faci niste acte de caritate pe aici ca sa-ti speli rusinea .. altfel ma indoiesc ca se va incumeta cineva sa faca vreo afacere cu tine.![]()
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Si-a schimbat username pentru a scapa de imaginea de tepar.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)